Asuinrakennusten julkisivukorjaukset

Information

Öppet förfarande
2020-06-26 13:49 (GMT+02:00)
2020-07-27 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Turun Ylioppilaskyläsäätiö Turun Ylioppilaskyläsäätiö
Johanna Salminen Johanna Salminen
Yo-kylä 12 A
20540 Turku
Finland
0142348-6

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Kohteena ovat Turun Ylioppilaskylässä sijaitsevat viisi pääosin asuinkäytössä olevaa rakennusta, Yo-Kylä 1 talot A-D ja Yo-Kylä 2 talo A. Kiinteistöt omistaa Turun Ylioppilaskyläsäätiö.

Rakennuksen kantavat pysty- ja vaakarakenteet ovat teräsbetonirakenteita. Vesikattotyyppinä on tasakatto ja vesikatteena on huopa. Julkisivut ovat osittain harjattua betonia olevia sandwich-elementtejä, osittain lasia ja osittain maalattua puuta.

Tarjouksessa annetaan kokonaisurakkahinta kaikkien viiden talon julkisivujen harjattujen betonipintojen ja sokkeleiden betonikorjauksista, YO-Kylä 1:ssä julkisivujen harjattujen betonipintojen impregnoinnista pois lukien porrastornit, YO-Kylä 2 talo A:ssa impregnoidaan kaikki harjatut julkisivujen betonipinnat sekä kaikkien edellä mainittujen viiden talon elastisten saumojen uusimisesta pois lukien pääosin puupaneloitujen julkisivujen lyhyet (valkoiset) vaakasaumat työselostuksen mukaisesti suoritettuna. Tarjouksessa tulee mainita millä impregnointiaineella tarjous on annettu. Tarjouksessa annetaan kokonaisurakkahinta ja pyydetyt yksikköhinnat. Kohde on mitattava paikan päällä.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Asuinrakennusten julkisivukorjaukset_liitteet.zip 685 KB
Asuinrakennusten julkisivukorjaukset.pdf 279 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige