Asuinrakennusten julkisivukorjaukset

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2020-06-26 14:49 (GMT+03:00)
2020-07-27 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Turun Ylioppilaskyläsäätiö Turun Ylioppilaskyläsäätiö
Johanna Salminen Johanna Salminen
Yo-kylä 12 A
20540 Turku
Suomija
0142348-6

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kohteena ovat Turun Ylioppilaskylässä sijaitsevat viisi pääosin asuinkäytössä olevaa rakennusta, Yo-Kylä 1 talot A-D ja Yo-Kylä 2 talo A. Kiinteistöt omistaa Turun Ylioppilaskyläsäätiö.

Rakennuksen kantavat pysty- ja vaakarakenteet ovat teräsbetonirakenteita. Vesikattotyyppinä on tasakatto ja vesikatteena on huopa. Julkisivut ovat osittain harjattua betonia olevia sandwich-elementtejä, osittain lasia ja osittain maalattua puuta.

Tarjouksessa annetaan kokonaisurakkahinta kaikkien viiden talon julkisivujen harjattujen betonipintojen ja sokkeleiden betonikorjauksista, YO-Kylä 1:ssä julkisivujen harjattujen betonipintojen impregnoinnista pois lukien porrastornit, YO-Kylä 2 talo A:ssa impregnoidaan kaikki harjatut julkisivujen betonipinnat sekä kaikkien edellä mainittujen viiden talon elastisten saumojen uusimisesta pois lukien pääosin puupaneloitujen julkisivujen lyhyet (valkoiset) vaakasaumat työselostuksen mukaisesti suoritettuna. Tarjouksessa tulee mainita millä impregnointiaineella tarjous on annettu. Tarjouksessa annetaan kokonaisurakkahinta ja pyydetyt yksikköhinnat. Kohde on mitattava paikan päällä.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Asuinrakennusten julkisivukorjaukset_liitteet.zip 685 KB
Asuinrakennusten julkisivukorjaukset.pdf 279 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva