Asuinrakennusten julkisivukorjaukset

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
26.06.2020 13.49 (GMT+02:00)
27.07.2020 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Turun Ylioppilaskyläsäätiö Turun Ylioppilaskyläsäätiö
Johanna Salminen Johanna Salminen
Yo-kylä 12 A
20540 Turku
Finland
0142348-6

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Kohteena ovat Turun Ylioppilaskylässä sijaitsevat viisi pääosin asuinkäytössä olevaa rakennusta, Yo-Kylä 1 talot A-D ja Yo-Kylä 2 talo A. Kiinteistöt omistaa Turun Ylioppilaskyläsäätiö.

Rakennuksen kantavat pysty- ja vaakarakenteet ovat teräsbetonirakenteita. Vesikattotyyppinä on tasakatto ja vesikatteena on huopa. Julkisivut ovat osittain harjattua betonia olevia sandwich-elementtejä, osittain lasia ja osittain maalattua puuta.

Tarjouksessa annetaan kokonaisurakkahinta kaikkien viiden talon julkisivujen harjattujen betonipintojen ja sokkeleiden betonikorjauksista, YO-Kylä 1:ssä julkisivujen harjattujen betonipintojen impregnoinnista pois lukien porrastornit, YO-Kylä 2 talo A:ssa impregnoidaan kaikki harjatut julkisivujen betonipinnat sekä kaikkien edellä mainittujen viiden talon elastisten saumojen uusimisesta pois lukien pääosin puupaneloitujen julkisivujen lyhyet (valkoiset) vaakasaumat työselostuksen mukaisesti suoritettuna. Tarjouksessa tulee mainita millä impregnointiaineella tarjous on annettu. Tarjouksessa annetaan kokonaisurakkahinta ja pyydetyt yksikköhinnat. Kohde on mitattava paikan päällä.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Asuinrakennusten julkisivukorjaukset_liitteet.zip 685 KB
Asuinrakennusten julkisivukorjaukset.pdf 279 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00