Mercell's sammarbeidspartnere i Norge

Vi samarbeider med flere ulike aktører for å kunne levere deg som kunde de beste produktene og tjenestene.

Mercell-Logo-Standard
Simonsen VW

Simonsen Vogt Wiig

Simonsen Vogt Wiig har et av landets største og mest spissede fagmiljøer innen regelverket om offentlige anskaffelser, og firmaet har bred erfaring fra rådgivning både til leverandører og oppdragsgivere.
finnut-logo

Finnut Consult AS

Finnut Consult AS har kontor i Vadsø Kommune i Troms og Finnmark, som ligger i den nordligste delen av Norge. Finnut Consult AS hjelper Mercell med å selge, implementere og støtte deres løsninger til små kommuner i Troms og Finnmark, Trøndelag og Nordland.
anbud365

Product name

Anbud365 er Norges eneste rendyrkede nyhetsside og nyhetsbrev for offentlige anskaffelser. Siden dekker aktuelle hendelser og nyheter fra Norge, EU og noe globalt.
commfides

Product name

Commfides utsteder kvalifiserte sertifikater for elektronisk identitet og leverer løsninger som gir deg offentlig godkjent e-signatur. De sikrer over 5000 servere i Norge og er gjennom sine mange forhandlere landets største leverandør av SSL-sertifikatene som sikrer publikumskommunikasjon med banker, bedrifter og offentlige virksomheters nettsider.
signicat

Signicat

Signicat er en av de ledende leverandørene av elektronisk identitet og elektroniske signaturløsninger i Europa. De tilbyr noen av de mest avanserte løsningene for elektronisk ID og elektronisk signatur. Mercell leverer elektronisk signatur i samarbeid med Signicat.
anbudno

Anbud.no

Anbud.no er en innkjøpstjeneste for bedriftsinnkjøp som er helt gratis og uten noen forpliktelser. Tjenesten publiserer bedrifter sine innkjøpsbehov i Mercell sin database og hjelper med å finne frem til kvalifiserte leverandører for innkjøpene.