Mikrobilääkerobotti

Information

2021-08-11 13:47 (GMT+02:00)
2021-09-08 11:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Samuli Kauppinen Samuli Kauppinen
Kajaanintie 50
90029 OYS
Finland
0679480-9

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö, jonka tarkoituksena on pyytää markkinoilla toimivilta toimittajilta kommentteja valmisteltuihin materiaalehin, joita tullaan käyttämään tulevan kilpailutuksen (tarjouspyynnön) vaatimusmääritteyissä ja sopimuksessa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (myöhemmin PPSHP) tekee hankinnan yhdestä mikrobilääkerobotista ja optiosta. Mikrobilääkerobotti tarkoittaa laitetta, jonka avulla mikrobilääkkeiden käyttökuntoon saattaminen voidaan tehdä keskitetysti sairaala-apteekin puhdastiloissa. Mikrobilääkerobotin avulla tehostetaan käyttökuntoon saattamista, vähennetään työkuormaa yksiköistä ja lisätään lääkitysturvallisuutta.

Tietopyynnön liitteenä ovat vaatimusmäärittelyluonnos, alustava vaatimusluettelo (excel), pohjakuva, sopimusluonnos sekä hinnoittelu- ja pisteytysliite (excel), joihin pyydämme kommenttinne.
Pyydämme kommentoimaan vaatimusten ja dokumenttien ymmärrettävyyttä, sisältöä ja laatua. Pyydämme myös ottamaan kantaa siihen, miten edustamanne ratkaisu täyttää alustavat vaatimukset.

Tietopyyntöön annetut vastaukset eivät ole julkisia. Pyydämme kuitenkin merkitsemään vastauksenne alkuun sanan LIIKESALAISUUS, mikäli kyseinen vastaus sisältää liikesalaisuuksia.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Mikrobilääkerobotti.zip 1,33 MB
Mikrobilääkerobotti.pdf 236 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige