Mikrobilääkerobotti

Hange

11.08.2021 14:47 (GMT+03:00)
08.09.2021 12:00 (GMT+03:00)

Hankija

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Samuli Kauppinen Samuli Kauppinen
Kajaanintie 50
90029 OYS
Finland
0679480-9

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö, jonka tarkoituksena on pyytää markkinoilla toimivilta toimittajilta kommentteja valmisteltuihin materiaalehin, joita tullaan käyttämään tulevan kilpailutuksen (tarjouspyynnön) vaatimusmääritteyissä ja sopimuksessa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (myöhemmin PPSHP) tekee hankinnan yhdestä mikrobilääkerobotista ja optiosta. Mikrobilääkerobotti tarkoittaa laitetta, jonka avulla mikrobilääkkeiden käyttökuntoon saattaminen voidaan tehdä keskitetysti sairaala-apteekin puhdastiloissa. Mikrobilääkerobotin avulla tehostetaan käyttökuntoon saattamista, vähennetään työkuormaa yksiköistä ja lisätään lääkitysturvallisuutta.

Tietopyynnön liitteenä ovat vaatimusmäärittelyluonnos, alustava vaatimusluettelo (excel), pohjakuva, sopimusluonnos sekä hinnoittelu- ja pisteytysliite (excel), joihin pyydämme kommenttinne.
Pyydämme kommentoimaan vaatimusten ja dokumenttien ymmärrettävyyttä, sisältöä ja laatua. Pyydämme myös ottamaan kantaa siihen, miten edustamanne ratkaisu täyttää alustavat vaatimukset.

Tietopyyntöön annetut vastaukset eivät ole julkisia. Pyydämme kuitenkin merkitsemään vastauksenne alkuun sanan LIIKESALAISUUS, mikäli kyseinen vastaus sisältää liikesalaisuuksia.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Mikrobilääkerobotti.zip 1,33 MB
Mikrobilääkerobotti.pdf 236 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti