single Cell instrument

Information

Tilldelning av kontrakt utan att ett meddelande om upphandling först offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning
2018-12-05 12:25 (GMT+01:00)

Inköpare

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Ketil Sand
Postboks 1078 Blindern
0315 Oslo
Norge
971 035 854

Tilldelningsinformation

Norsk sekvensering senter er landets ledende service leverandør av storskala DNA-sekvensering. NSC består av likeverdige partnere fra CEES, Institutt for Biovitenskap (UiO) og Institutt for Medisinsk Genetikk, Oslo Universitetssykehus, se http://www.sequencing.uio.no/ for ytterligere informasjon.

IBV ønsker å etablere en «Microfluidics Droplet plattform» (MDP-Bio) i samarbeid med seksjonene CEES og EVOGENE. Dette vil være en felles infrastruktur, og vil bestå av ulike løsninger/instrumenter tilpasset spesifikke formål. NSC vil være ansvarlig for driften av plattformen. Utstyret som skal kjøpes inn dekker fagområdet «de novo genomics/assembly», hvor fokus er på å bygge gode referansegenomer til ulike arter. Utstyret fra 10x Genomics er validert og funnet egnet for formålet, og tatt i bruk av samarbeidspartnere/konsortier, og vil derfor implementeres som en del av MDP-bio plattformen. Ingen andre leverandører har tilsvarende løsninger/«assays» og programvare for «de novo assembly».



Kontraktstildeling

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige