Økonomiløsninger til NAV

Information

Förhandsmeddelande
01 - Förhandsmeddelande
2018-11-18 10:52 (GMT+01:00)

Inköpare

ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN (NAV) ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN (NAV)
Arne Lidvar Basso Arne Lidvar Basso
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norge
889640782

Kort beskrivning

Arbeids- og velferdsetaten utfører en kartlegging av markedet for å få markedskunnskap før en anskaffelse av nye økonomisystemer i Arbeids- og velferdsetaten. Vi betalte ut 505,8 milliarder (2017) og kravet til kvalitet er høyt. Det hviler et stort ansvar på NAV for å sikre at økonomiløsningene våre er robuste og moderne. Arbeids- og velferdsetaten har behov for å skifte ut større deler av dagens økonomiløsninger.
Hensikten med denne RFI er å innhente informasjon fra potensielle leverandører.  Vi oppfordrer leverandører til å utfordre dagens løsning, som er beskrevet i vedlegg. NAV er i dag inne i en arkitekturmessig og teknologisk endringsprosess, hvor vi ønsker mer fleksible tjenester, samtidig som vi skal ha kontroll på plattformer og masterdata.  Vi har målsetting om høyest mulig grad av automatisering. Vi ønsker fleksible og enkle tjenester der utbetalingen kan «spores» i sanntid, slik at vi frigjør tid for interne ressurser på kundesenter og økonomi-enheter 

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige