Kutsu palveluntuottajille markkinavuoropuhelu tilaisuuteen Seinäjoen työllistymisen palveluallianssin palveluhankintojen suunnitteluun

Information

2018-09-14 14:13 (GMT+02:00)
2018-10-02 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Eliisa Rissanen Eliisa Rissanen
Alvar Aallon katu 8
60100 Seinäjoki
Finland
2296962-1

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Kyseessä ei ole tarjouspyyntö eikä palveluntuottajia pyydetä toimittamaan tarjouksia, eikä tietopyynnön julkaisemisella tai markkinavuoropuhelulla aloiteta tarjouskilpailua. Palveluntuottajia kutsutaan markkinavuoropuhelu tilaisuuteen, jonka tavoitteena on avata Seinäjoen työllistymisen palveluallianssin tavoitteita sekä tuottaa näkemyksiä tarjouspyynnön sisältöön. Tilaisuus järjestetään tiistaina 2.10. klo 13-16 Seinäjoki Areenassa, os. Kirkkokatu 23. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen ennakkoon 27.9.2018 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/BF59D783ABC49867 Seinäjoelle on rakenteilla työllistymisen palveluallianssi, jonka kohderyhmänä ovat työmarkkinatukea saavat seinäjokiset työnhakijat. Näiden työnhakijoiden palvelu siirretään kahdeksi vuodeksi allianssin hoidettavaksi. Palveluallianssin tavoitteena on tehostaa ja yhtenäistää työmarkkinatukea saavien seinäjokisten työnhakijoiden palvelua ja -prosessia. Palvelun tehostuminen näkyy varhaisempana ja parempana asiakkaan kokonaistilanteen arvioimisena ja suurempana aktivointiasteena kohderyhmässä sekä siirtyminä avoimille työmarkkinoille ja oikeiden palvelujen piiriin. Palvelua tuottavien organisaatioiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyö ja toiminnan vaikuttavuus kehittyy. Kohderyhmä on heterogeeninen. Siihen kuuluu nuoria työmarkkinoille tulevia sekä työttömiä, jotka ovat olleet pitempään poissa työmarkkinoilta. Kohderyhmään kuuluu n. 1800 henkilöä (6/18). Etelä-Pohjanmaalla yhdenjaksoinen pitkäaikaistyöttömyys on viime vuodesta vähentynyt n. 40 prosentilla, mutta työmarkkinatukea saavien määrä Seinäjoella on laskenut vain reilulla sadalla henkilöllä. Kohderyhmän palvelutarve liittyy työ- ja toimintakyvyn edistämiseen, toimeentulon järjestämiseen, osaamisen kehittämiseen, työmarkkinoille siirtymiin sekä erilaisten tuki- ja ohjauspalvelujen monialaiseen ja –ammatilliseen koordinointiin. Pilotissa kehitetään eri toimijoiden työnjakoa, prosessivastuuta ja yhteistä tekemistä moniammatillisilla yhteistyömuodoilla. Pilotilla luodaan pohjaa tulevan maakuntauudistuksen sosiaali-, terveys- ja kasvupalveluiden tiiviimmän integraation toimintamallille sekä kasvupalvelulainsäädännön edellyttämälle toiminnalle.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige