Helsingin kaupungin rajojen ulkopuolella työskentelevien Helsingin kaupungin työntekijöiden kokonaisvaltainen työterveyshuolto

Information

21 - Sociala tjänster och andra särskilda tjänster – offentliga kontrakt
Öppet förfarande
2018-07-20 09:27 (GMT+02:00)

Inköpare

Helsingin kaupunginkanslia Helsingin kaupunginkanslia
Raija Lahtela
Siltasaarenkatu 18–20 A
00530 Helsinki
Finland
0201256-6

Tilldelningsinformation

Hankinnan kohteena on työterveyshuollon järjestäminen Helsingin kaupungin toimialojen tai liikelaitosten sekä joidenkin Helsingin kaupunkikonserniin kuuluvien osakeyhtiöiden henkilöstölle, joiden työpaikat sijaitsevat Helsingin kaupungin rajojen ulkopuolella ja joiden työterveyshuollosta vastaa Helsingin kaupungin työterveysliikelaitos (jäljempänä Työterveys Helsinki tai tilaaja). Työterveys Helsinki on järjestänyt tarjouskilpailun yhteistyössä kaupunginkanslian hankinnat ja kilpailuttaminen -yksikön kanssa, joka on vastannut tarjouskilpailun käytännön järjestelyistä ja tarjousten vastaanottamisesta. Tarjousta pyydettiin palvelukuvauksessa tarkennetusta palvelukokonaisuudesta. Palvelukuvaus oli tarjouspyynnön liitteenä 1. Palvelun asiakasorganisaatiot, toimipaikkojen sijainti ja henkilöstön määrä ovat liitteessä 3. Hankinta ylittää hankintalain 25 §:n kynnysarvon (hankintalain liite E, 1–4).

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige