Suunnittelun puitejärjestely: arkkitehti- ja pääsuunnittelu, rakennesuunnittelu, geotekninen suunnittelu, LVIA-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja akustinen suunnittelu

Information

Öppet förfarande
2018-06-07 09:27 (GMT+02:00)
2018-07-11 12:00

Inköpare

Lahden Tilakeskus Lahden Tilakeskus
Sari Honkanen, projektipäällikkö
Aleksanterinkatu 24 A, PL 13
15140 Lahti
Finland
0149669-3

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Lahden Tilakeskus (jäljempänä Tilakeskus tai tilaaja) hakee puitejärjestelykumppaneita hankkeiden eri vaiheiden suunnittelu- ja muihin selvitystehtäviin.

Sopimusosapuolten kanssa perustetaan puitejärjestely yksittäisten hankintojen toteuttamiseksi.

Puitejärjestely perustetaan arkkitehti- ja pääsuunnittelusta, rakennesuunnittelusta, geoteknisestä suunnittelusta, LVIA-suunnittelusta, sähkösuunnittelusta ja akustisesta suunnittelusta.

Toimeksiannot ovat pääasiassa Tilakeskuksen rakennuksissa tapahtuvia korjaus-, kunnossapito- tai muutostyöhankkeita, joiden sisältö, koko ja kustannukset vaihtelevat. Toimeksiannot voivat olla myös erilaisten hankkeisiin liittyvien esiselvitysten, tarveselvitysten, hankesuunnitelmien tekoa tai niissä avustamista. Hankekohtaiset tavoitteet määritellään kussakin toimeksiannossa erikseen.

Puitejärjestelyn sopimuskausi alkaa, kun sopimukset on allekirjoitettu.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige