Anskaffelse av konkurransegjennomføringsverktøy og kontraktsadministrasjonsverktøy

Information

Förhandlade förfaranden under konkurrens
2017-11-06 07:06 (GMT+01:00)

Inköpare

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomi- og styringsavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Sølvi K. Tennstrand Sølvi K. Tennstrand
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norge
889 640 782

Tilldelningsinformation

Det skal inngås avtale på kjøp av modul for KGV og modul for kontraktsadministrasjon KAV, heretter benevnt løsningen. Løsningen skal ivareta krav til gjennomføring av offentlige anskaffelser i henhold til LOA/FOA. Overordnet mål med anskaffelsen er å sikre elektronisk innlevering av tilbud, men KGV skal også bidra til å effektivisere og systematisere alle trinn i anskaffelsesprosessene. I tillegg er det en forventning om at KGV skal erstatte manuelle rutiner i forbindelse med konkurransegjennomføring, og at det ikke oppleves som en tilleggsoppgave til allerede etablerte manuelle rutiner. KAV skal bidra til å gi NAV en god oversikt status for kontakter, og skal benyttes som et styringsverktøy i avtaleoppfølgingen.

Andre forventninger er at løsningen skal gi bedre oversikt over pågående, avsluttede og planlagte innkjøpsprosesser, samt mulighet for uttak av statistikker/rapporter.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 30-10-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Mercell Norge AS, Karihaugveien 89 , 1086 Oslo, NO.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige