Økonomiske tjenester

Information

Öppet förfarande
2017-08-28 09:07 (GMT+02:00)

Inköpare

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Jacob Magne Landsvik Jacob Magne Landsvik
Postboks 1072 Blindern
Oslo
Norge
971 035 854

Tilldelningsinformation

Oppdragsgiver

UiO er landets eldste institusjon for forskning og høyere utdanning. Universitetet er organisert i ca 100 institutter og enheter, og har for tiden ca. 27.000 studenter og ca. 6000 ansatte. Bygningsmassen består av ca. 100 bygninger på forskjellige steder i Oslo (Blindern, Gaustad, Geitmyrsveien, Ullevål sykehus, Rikshospitalet, Sentrum og Tøyen), samt noen steder utenfor Oslo.

Anskaffelsens formål og omfang

Økonomifunksjonen ved Universitetet i Oslo (UiO) er desentral i den forstand at planlegging og økonomistyring er delegert ut til den enkelte enhet i organisasjonen. Det samme gjelder oppfølging og rapportering av økonomi og regnskap. De enkelte enheter rapporterer til eget styre og inn mot den sentrale økonomifunksjonen. Sentralt skjer det samordning, ledelses- og styrerapportering (internregnskapet) og rapportering av finansregnskapet og annen rapportering vedtatt av Kunnskapsdepartementet og andre oppdragsgivere.



Kontraktstildeling
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Deloitte AS, Oslo, NO. BDO AS, Oslo, NO. PricewaterhouseCoopers AS, Oslo, NO.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige