Rammeavtale for kjøp av PCer (bærbare, stasjonære), tynnklienter, skjermer, nettbrett (Windows, Android, iOS), hybrid PCer og OS X produkter

Information

2016-03-07 19:47 (GMT+01:00)

Inköpare

Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten
Stine Kvellestad Stine Kvellestad
PB 6538 Etterstad
0606 Oslo
Norge
971 183 675

Kort beskrivning

Oslo kommune ved Utviklings- og kompetanseetaten, avdeling for konserninnkjøp kunngjør med dette en veiledende kunngjøring for kjøp av PCer (bærbare, stasjonære), tynnklienter, skjermer, nettbrett (Windows, Android, iOS), hybrid PCer og OS X produkter til Oslo kommunes virksomheter. I tillegg til Oslo kommune skal avtalen gjelde for Lørenskog kommune.

Dette gjør vi som et forprosjekt før publisering av konkurransen som vi vil publisere i løpet av kort tid. Vi ønsker med denne veiledende kunngjøringen å komme i kontakt med markedet for å få en tilbakemelding på krav vi vil stille i konkurransen. Vi ønsker å gjennomføre en åpen anbudskonkurranse der det skal inngås to rammeavtaler med inntil to leverandører. Det vil si at det vil inngås én avtale for PCer (bærbare, stasjonære), tynnklienter og skjermer, og én avtale for nettbrett (Windows, Android, iOS), hybrid PCer og OS X produkter.

Vedlagt i denne veiledende kunngjøringen følger:

-Kravspesifikasjon, vedlegg 1 A

-Pris og kravskjema for avtaleområde PCer (bærbare, stasjonære), tynnklienter og skjermer, vedlegg 3A og 3B. Produkter i vedlegg 3B er PCer til Skoleplattform Oslo (Utdanningsetaten). Produktene i vedlegg 3B skal være egnet for bruk av elever og lærere i en skolehverdag. Produkter i vedlegg 3A er PCer til øvrige i kommunen/administrasjonen (admin.).

-Pris og kravskjema for avtaleområde nettbrett (Windows, Android, iOS), hybrid PCer og OS X produkter, vedlegg 3C.

Vi ønsker tilbakemelding på kravene som stilles i dokumentene ovenfor. Vi ønsker tilbakemeldingen på det dere ikke forstår, ikke er enige i, krav som dere mener er feil og eventuelle krav som kan være konkurransehemmende. Vi ønsker også en begrunnelse på hvorfor dere mener dette, med henvisning til krav/tekst/avsnitt i dokumentene.

Innspill fra markedet vil bli behandlet av Utviklings- og kompetanseetaten, avdeling for konserninnkjøp og eventuelt i samarbeid med et tverrfaglig anskaffelsesteam der det er hensiktsmessig. Med bakgrunn i tilbakemeldinger fra markedet vil det vurderes hvorvidt innspillene tas til følge og fører til endringer i dokumentene til konkurransen. Vi vil ikke svare på spørsmål til veiledende kunngjøring og det vil ikke bli gitt tilbakemelding på innspillene som kommer inn. Dersom det ønskes svar på spørsmål, så må spørsmål stilles i konkurransen som blir utlyst på et senere tidspunkt.

Innspill skal være på maks 2 sider og leveres per epost til stine.kvellestad@uke.oslo.kommune.no med kopi til anskaffelser@uke.oslo.kommune.no innen 23. Mars 2016 kl. 12.00.

Innspill fra markedet blir behandlet fortrolig og vil ikke bli offentliggjort i den grad offentleglova tillater det.

NB! Dette er en veiledende kunngjøring og ikke selve konkurransen, det skal derfor ikke leveres tilbud til denne veiledende kunngjøringen. Vi ønsker kun en tilbakemelding som beskrevet ovenfor.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige