Kjøp og vedlikehold av program for renholdsplanlegging

Information

2016-01-27 20:28 (GMT+01:00)

Inköpare

Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune
Leila Santana Leila Santana
postboks 7900
5020 Bergen
Norge
938626367

Tilldelningsinformation

Avtale om kjøp og vedlikehold av programvare for renholdplanlegging. Vedlikeholdsavtale løper så lenge produktet er i bruk, men skal med jevne mellomrom vurderes konkurranseutsatt etter at avtalen har løpt i fire år. Verdi oppgitt er basert på kjøp, implementering og vedlikehold i fire år.

Programvaren skal være tegningbasert med mulighet for enkelt å endre tegningene direkte i programvaren, som automatisk oppdateres mellom planlegging, tegning og kalkyle. Systemet skal være lett å logge seg på, oversiktlig å bruke, og ha norsk som språk. Det skal kunne beregnes daglige, periodiske og hovedrenholdsoppgaver med tids- og priskalkyler samt kunne genereres ulike typer relevante rapporter. det skal være enkelt både å skrive ut tegninger med fargekoder samt overføre disse til nettbrett til bruk av renholderne. Programmet skal inneholde en justerbar planleggingsfunksjon for arbeidsfordeling, endring av romtyper, arbeidsmetoder og prosedyrer.

Hver enkelt renholder skal ha eget nettbrett som arbeidsverktøy med tegninger over eget område, der det kan registreres utførte arebeidsoppgaver og avvik. Det skal også være mulighet til å sende internmeldinger til leder.

INSTA 800 skal være integrert i løsningen.



Kontraktstildeling
Tittel: Renholdsplanlegging
Dato for kontraktstildeling: 25-01-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Datec Norge AS, Vestre Rosten 78, Tiller 7025, NO.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige