Tiltaksanalyser Ansvarlig alkoholhåndtering

Information

Öppet förfarande
2015-04-24 12:14 (GMT+02:00)
2015-05-13 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Susanne Hadler Susanne Hadler
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norge
983 544 622

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Helsedirektoratet ønsker å inngå avtale om levering av en beskrivelse og analyse av kommunalt arbeid og tiltak på alkoholområdet. Arbeidet vil inngå i Helsedirektoratets arbeide med satsningen Ansvarlig alkoholhåndtering (AAH).

Det ønskes å inngå avtale om gjennomføring av en kvalitativ dybdeundersøkelse som gir en beskrivelse og analyse av hvordan et utvalg på 10 kommuner arbeider med satsningen på Ansvarlig alkoholhåndtering (AAH). Helsedirektoratet har gjort et strategisk utvalg av kommuner.

Undersøkelsen skal ta for seg kommunens arbeid med AAH i ordinære drift og i politiske prosesser, og den skal gi en beskrivelse av spesifikke tiltak som drives enten i kommunene eller interkommunalt. Undersøkelsen innebærer grundige beskrivelser og analyser. Videre skal det identifiseres suksesskriterier (drivere) og utfordringer (barrierer) i kommunenes arbeid med ansvarlig alkoholhåndtering og i tiltakene som er igangsatt. Vi ønsker kommunens og andre relevante aktørers egne vurderinger, men også uavhengige analyser fra leverandørens side. Se nærmere beskrivelse i kravspesifikasjonen.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige