Spesialisert bolig- og omsorgstilbud

Information

Förhandlat förfarande
2014-07-07 18:08 (GMT+02:00)
2014-08-15 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Kongsvinger kommune Kongsvinger kommune
Trond Sommer Trond Sommer
Postmottak
2226 Kongsvinger
Norge
944117784

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Grue kommune inviterer med dette til konkurranse med forhandling om spesialisert bolig- og omsorgstilbud til en bruker med spesielle oppfølgingsbehov.

I første rekke ønsker kommunen å få kontakt med kvalifiserte tilbydere hvorav inntil 3 vil bli invitert til å gi tilbud. Det vil så bli ført forhandlinger iht. Forskrift om offentlige anskaffelsers regler for Forhandlet prosedyre. Dette innebærer at alle sider ved tilbudene vil kunne være gjenstand for forhandlinger.

Interesserte tilbydere må i første omgang dokumentere sin kompetanse og kapasitet i forhold til behandling av vedkommende bruker.

Behovet kan kort beskrives slik:

Bolig- og omsorgsinstitusjon innenfor området psykisk helsevern og rusomsorg. Behovet er kontinuerlig oppfølging og behandling i et heldøgns tilbud fortrinnsvis i en mindre boenhet med differensieringsmuligheter i forhold til brukers behov. Det er dels behov for 1 til 1 bemanning, og delvis at bemanning kan deles på en mindre gruppe. Tilbyder må ta høyde for at den aktuelle brukeren er under tvungent psykisk helsevern, og vil bli overført til annet tiltak uten samtykke, jfr Lov om psykisk helsevern § 4-10, jfr § 3-5. Tilbyder må være godkjent for dette formålet.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Kvalifikasjonsgrunnlag.pdf 78 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige