Opkvalificeringsforløb for medarbejdere i projekter under metodeprogram for stofmisbrugsbehandling

Information

Öppet förfarande
2014-01-14 14:37 (GMT+01:00)
2014-03-03 12:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Social- og Integrationsministeriet Social- og Integrationsministeriet
Line Vistisen Line Vistisen
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Socialstyrelsen udbyder en opgave vedr. opkvalificeringsforløb for stofmisbrugsbehandlere i forbindelse med projektet Metodeprogram for stofmisbrugsbehandling. Opgaven skal udføres inden for rammerne af nærværende udbudsmateriale.

Metodeprogrammet er initiativ 3 og 6 i Social, Børne- og Integrationsministeriets udspil: ”Bedre kvalitet i Stofmisbrugsindsatsen”, den såkaldte stofmisbrugspakke.

Tilbudsgiver skal forestå udvikling og gennemførsel af et opkvalificeringsforløb, der gør projektkommunerne i stand til at foretage manualbaseret og metodestringent stofmisbrugsbehandling med udgangspunkt i metoderne: Individuel kognitiv adfærdsterapi (CBT – Cognitive Behavioral Therapy), Motiverende Interview (MI) og Voucher baseret forstærkning (VBR – Voucher Based Reinforcement). Der skal desuden suppleres med behandlingselementer, der er relateret til metodeprogrammets opfølgningsbehandling (CC – Continuing Care). Opgaven er nærmere be-skrevet i udbudsmaterialet.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
udbud opkvalificeringsforløb.pdf 493 KB
udkast kontrakt opkvalificeringsforløb.pdf 119 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige