Tietopyyntö: Kysely toimittajille lääkinnällisten laitteiden nykytilasta sekä vuokraamisesta.

Information

2024-03-21 09:09 (GMT+01:00)
2024-04-10 17:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Juhani Kanto Juhani Kanto
Helsinki
Finland
0201256-6

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Kyseessä on vastaamispyyntö Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan tietopyyntöön, ei ennakkoilmoitus, ei hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö.

Tietopyynnöllä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala ei sitoudu mihinkään hankintaan.Tietopyyntöön osallistutaan vastaamalla palveluntuottajille suunnattuun kyselyyn lääkinnällisten laitteiden nykytilasta ja tarjoamasta. Kyselyllä pyrimme keräämään arvokasta tietoa lääkinnällisten laitteiden tuottajilta, toimittajilta ja jakelijoita, jotta saamme paremman kokonaiskuvan lääkinnällisten laitteiden toimintaympäristöstä.

Kysely on suunnattu kaikille lääkintälaitteiden tuottajille, toimittajille ja jakelijoille.

Kysely on osa Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla tehtävää tuotantotapa-analyysiä lääkinnällisistä laitteista. Selvityksessä tuotetaan kokonaiskuva lääkinnällisten laitteiden kokonaisuuden järjestämisen nykytilasta Helsingin kaupungilla.

Kyselyyn voi vastata kopioimalla alla olevan osoitteen osoiteriville tai käyttämällä ilmoituksen lopusta löytyvää linkkiä.

https://response.questback.com/helsote/gqwmpwdfbk

Vastaaminen kyselyyn kestää arviolta 5–10 minuuttia.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige