RekryKoulutus linja-autonkuljettajaksi Härmän Liikenne Oy:n työvoimatarpeisiin

Information

Öppet förfarande
2023-12-12 12:53 (GMT+01:00)
2024-01-05 14:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Eliisa Rissanen Eliisa Rissanen
Finland
2296962-1

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus pyytää tarjouksia tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kilpailutuksella hankitaan julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta annetun lain (916/2012, JTYPL) 5 luvun mukaista työvoimakoulutusta yhteishankintana Työnantaja-tilaajan kanssa. Hankinta pohjautuu työnantajan Härmän Liikenne Oy:n esitykseen yhteishankintakoulutuksesta.

Hankinnan kohteena on RekryKoulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia linja-autonkuljettajia Härmän Liikenne Oy:n palvelukseen. Hankittavan palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa koulutuskuvauksessa (Liite 1). Tarjouspyynnön liitteet löytyvät tarjouspyynnön kohdasta liitteet ja linkit.

Työvoimakoulutuksen yhteishankinnassa sekä Tilaaja (ELY-keskus), että Työnantaja-tilaaja osallistuvat koulutuksen rahoittamiseen. RekryKoulutuksessa Työnantaja-Tilaajan maksuosuus on 30 % hankintasopimuksen mukaisesta koulutuksen kokonaishinnasta. ELY-keskuksen maksuosuus on 70 %. Palvelun tuottajan tulee olla ELY-keskuksesta ja Työnantaja-tilaajasta riippumaton taho.

Työnantaja-tilaaja sitoutuu työllistämään koulutuksen jälkeen kaikki koulutuksen hyväksytysti loppuun suorittaneet henkilöt, joilla on yrityksen tarvitsema riittävä ammattitaito ja osaaminen, ja jotka ovat sopivia yrityksen työtehtäviin.

Hankittavan palvelun ennakoitu arvo jää julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (hankintalaki 1397/2016) 25 §:n mukaisen kynnysarvon alle. Hankinnassa noudatetaan tarjouspyynnössä ja liitteenä olevassa sopimusmallissa ilmoitettuja säännöksiä ja ohjeita sekä hankintalakia soveltuvin osin (mm. muutoksenhakuna hankintaoikaisu).

Hankinnan ennakoitu arvo, sisältäen mahdolliset optiohankinnat on kokonaisarvoltaan alle 400 000 € (ilman alv).

ELY-keskus valitsee tarjouskilpailun voittajan tarjouspyynnön ehtojen mukaan. ELY-keskus tekee kilpailutuksen voittaneen Tarjoajan kanssa erillisen kirjallisen hankintasopimuksen.

 

 

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
RekryKoulutus linja-autonkuljettajaksi Härmän Liikenne Oyn työvoimatarpeisiin.pdf 794 KB
RekryKoulutus linja-autonkuljettajaksi Härmän Liikenne Oyn työvoimatarpeisiin.zip 1,00 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige