Anskaffelse av teknisk støtte

Information

2022-01-27 15:07 (GMT+01:00)

Inköpare

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) Norsk nukleær dekommisjonering (NND)
Marthe Meese Dolmen
Storgata 2A
1767 HALDEN
Norge
920440754

Kort beskrivning

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) har fått i oppdrag å gjennomføre opprydningen etter Norges nukleære virksomhet på Kjeller og i Halden. Dekommisjonering av anleggene omfatter å fjerne radioaktive kilder, demontere utstyr og systemer, rive strukturer og bygninger, og overføre radioaktivt materiale til et anlegg som er godkjent for mottak, lager og deponi.

Oppdragsgiver skal etablere parallelle, ikke eksklusive, rammeavtaler for teknisk støtte innen design, konstruksjon og sikkerhetsstudier (Safety Case). Omfanget inkluderer prosjektering og planlegging av nye anlegg, oppgradering/modifisering av eksisterende nukleære og ikke-nukleære anlegg som vil overføres til NND i pågående virksomhetsoverdragelse, samt støtte til konsesjonssøknader. Avtalene skal støtte oppdragsgiver i arbeidet med å etablere alt nødvendig teknisk grunnlag samt utarbeide sikkerhetsstudier (Safety Case) for nye og eksisterende anlegg, slik at disse oppfyller krav til eier- og driftskonsesjoner.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
ITT_344960.zip 1,98 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige