Markedsdialog- Medisinsk forbruksmateriell og eliminasjonsprodukter

Information

Förhandsmeddelande
01 - Förhandsmeddelande
2021-10-11 15:22 (GMT+02:00)

Inköpare

Bærum kommune Bærum kommune
Else Kristin Harlem Else Kristin Harlem
Postboks 700
1304 SANDVIKA
Norge
935478715

Kort beskrivning

Bærum kommune ønsker å invitere markedet til å gi innspill, se på nye muligheter og gi gode ideer til planlagt anskaffelse innenfor kjøp og leveranse av Medisinsk forbruksmateriell og eliminasjonsprodukter.

Leverandørmarkedet inviteres til å gi skriftlige svar og innspill på spørsmålene som er listet i arkfane "2. Spørsmålsskjema".  Ved gjennomgang av svarene kan det være at Bærum kommune ønsker å kalle leverandørene inn til en- til en møter.

Formålet er å få best mulig kunnskap om markedet og muligheter for anskaffelsen.  Ideer som kommer frem i denne prosessen vil kunne bli brukt i utarbeidelse av konkurransegrunnlaget, som benyttes i den kommende anskaffelsen.  Anskaffelsen vil bli gjennomført som en etterfølgende prosess i henhold til lov om offentlige anskaffelser. Valg av gjennomføringsmodell for konkurransen vil bli besluttet i etterkant av dialogen.

Frist for svar på spørsmål og innspill er 29.10 klokken 16:00

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige