Moodle-verkko-oppimisalusta

Information

Öppet förfarande
2021-01-18 12:35 (GMT+01:00)
2021-02-12 15:15 (GMT+01:00)

Inköpare

Kilpailu-ja kuluttajavirasto Kilpailu-ja kuluttajavirasto
Minna Lehtonen Minna Lehtonen
Lintulahdenkuja 2
00531 Helsinki
Finland
2502067-3

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Sopimus on voimassa kahden (2) vuoden ajan sopimuksen allekirjoittamisesta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on kolme (3) kuukautta. Irtisanomisaika lasketaan irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden alusta alkaen. Irtisanominen tehdään kirjallisesti.
Hankinnan kohteena on Moodle-verkko-oppimisalusta (Learning management system, LMS) SaaS-palveluna Kilpailu- ja kuluttajaviraston käyttöön.

Hankinnan kohteena olevan Moodle-oppimisympäristön toivotaan mahdollistavan yhteistyön oppilaitosten ja yritysten kanssa. Aluksi pyrimme yhteistyön parantamiseen oppilaitosten kanssa, minkä jälkeen pyrimme tarjoamaan kursseja työelämän tarpeisiin. Käyttäjien määrä voi vaihdella vuosittain. Oppimisympäristön toivotaan mahdollistavan myös sen soveltamisen viraston sisäisessä käytössä.

Hankinnan kohteena on verkko-oppimisympäristön rakentaminen ja siihen liittyvät palvelut sekä verkko-oppimisympäristöön liittyvät ylläpitopalvelut. Palveluilla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä kehittämistä, päivittämistä (esim. versiopäivitys, tietoturvapäivitys), ylläpitoa ja tukipalveluita.

Hankittava palvelu jakautuu seuraaviin kokonaisuuksiin:
- Ohjelmistopalvelu (verkko-oppimisympäristön rakentaminen)
- Verkko-oppimisympäristöön liittyvät palvelut (ylläpitopalvelu)

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Moodle-verkko-oppimisalusta_liitteet.zip 1,15 MB
Moodle-verkko-oppimisalusta.pdf 306 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige