Osaamis- ja ammattitaitokartoitus (yksilöpalvelu)

Informasjon

21 - Anskaffelsesforskriften: Helse- og sosialtjenester og særlige tjenester
Åpen anbudskonkurranse
16.11.2020 11.42 (GMT+01:00)
22.12.2020 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Kirkkokatu 12
FI-15110 Lahti
Finland
2296962-1

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Hämeen ELY-keskus pyytää tarjousta liittenä (liite 1) olevan palvelukuvauksen mukaisesta yksilöpalveluna toteutettavasta osaamis- ja ammattitaitokartoituksesta. Hankittava palvelu on lain julkisesta työvoimapalvelusta mukainen asiantuntija-arviointi. Palvelun tavoitteena on selvittää asiakkaan osaaminen, erityisosaaminen tai osaamisen puutteet. Palvelua toteutetaan kahtena (2) eri sisältöisenä ja eri laajuisena palvelutyyppinä: A. Lyhytkestoinen osaamiskeskeinen palvelu (toteutus 1 kk:n aikana). Tavoitteena on paketoida asiakkaan ammatillinen osaaminen niin, että se tukee ja aktivoi hänen omatoimista työnhakuaan tai auttaa TE-toimiston/kuntakokeilun asiantuntijaa asiakkaan jatko-ohjauksessa. B. Pitkäkestoinen kokonaisvaltainen palvelu (toteutus 2–4 kk:n aikana). Tavoitteena on kartoittaa asiakkaan osaamista, ammattitaitoa ja muita työllistymistä edistäviä valmiuksia sekä tukea ja aktivoida häntä kartoituksen mukaisissa työelämäsiirtymissä. Hankinta on jaettu osiin palvelutyypeittäin (lyhytkestoinen osaamiskeskeinen palvelu ja pitkäkestoinen kokonaisvaltainen palvelu) ja maakunnittain (Kanta-Häme, sis. Forssa, Hämeenlinna, Riihimäki ja Päijät-Häme, sis. Lahti, Heinola). Tarjoaja voi jättää tarjouksen haluamiinsa osiin.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
319221_liitteet.zip 1,09 MB
Tarjouspyyntö.pdf 305 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00