Osaamis- ja ammattitaitokartoitus (yksilöpalvelu)

Informacija apie pirkimą

21 - Social and other specific services – public contracts
Atviras konkursas
2020-11-16 12:42 (GMT+02:00)
2020-12-22 12:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Kirkkokatu 12
FI-15110 Lahti
Suomija
2296962-1

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Hämeen ELY-keskus pyytää tarjousta liittenä (liite 1) olevan palvelukuvauksen mukaisesta yksilöpalveluna toteutettavasta osaamis- ja ammattitaitokartoituksesta. Hankittava palvelu on lain julkisesta työvoimapalvelusta mukainen asiantuntija-arviointi. Palvelun tavoitteena on selvittää asiakkaan osaaminen, erityisosaaminen tai osaamisen puutteet. Palvelua toteutetaan kahtena (2) eri sisältöisenä ja eri laajuisena palvelutyyppinä: A. Lyhytkestoinen osaamiskeskeinen palvelu (toteutus 1 kk:n aikana). Tavoitteena on paketoida asiakkaan ammatillinen osaaminen niin, että se tukee ja aktivoi hänen omatoimista työnhakuaan tai auttaa TE-toimiston/kuntakokeilun asiantuntijaa asiakkaan jatko-ohjauksessa. B. Pitkäkestoinen kokonaisvaltainen palvelu (toteutus 2–4 kk:n aikana). Tavoitteena on kartoittaa asiakkaan osaamista, ammattitaitoa ja muita työllistymistä edistäviä valmiuksia sekä tukea ja aktivoida häntä kartoituksen mukaisissa työelämäsiirtymissä. Hankinta on jaettu osiin palvelutyypeittäin (lyhytkestoinen osaamiskeskeinen palvelu ja pitkäkestoinen kokonaisvaltainen palvelu) ja maakunnittain (Kanta-Häme, sis. Forssa, Hämeenlinna, Riihimäki ja Päijät-Häme, sis. Lahti, Heinola). Tarjoaja voi jättää tarjouksen haluamiinsa osiin.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
319221_liitteet.zip 1,09 MB
Tarjouspyyntö.pdf 305 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva