Rajakylän koulu B- ja C-osat peruskorjaus: RU pääurakkana ja LVIA- sekä sähköurakka alistettuina sivu-urakoina

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
21.06.2018 10.10 (GMT+02:00)
24.08.2018 11.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Oulun kaupunki Oulun kaupunki
Liikelaitos Oulun Tilakeskus Liikelaitos Oulun Tilakeskus
Raimo Vittaniemi Raimo Vittaniemi
Pl 30
90015 Oulun kaupunki
Finland
0187690-1

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Hanke käsittää Rajakylän koulun vuonna 1977 rakennetun B-osan: Liikuntasali katsomoineen, pukutilat sekä nuorisotilat kellareineen peruskorjataan: Vesikatteet uusitaan, liikuntasalin lattiarakenteita uusitaan ja tiivistetään, ulkoseinät tiivistetään, ikkunat ja ulko-ovet kunnostetaan, pinnat ja kiintokalusteet uusitaan. Samalla tiloissa tehdään tilamuutoksia koulun, harrastustoiminnan, tapahtumien ja nuorisotoiminnan tilatarpeisiin ja yhteiskäyttöön mukautuen.

B-osassa isossa liikuntasalissa ja nuorisotilan liikuntasalissa ja väestönsuojakellarissa on uusittu valaistus vuonna 2017, näiden tilojen valaistusta lukuun ottamatta B-osan talotekniikka kunnostetaan /uusitaan. Nuorisotiloja varten rakennetaan uusi konehuone entisen konehuoneen jatkeeksi vesikatolle. Esteettömyyttä parannetaan niin, että liikuntasalin ja nuorisotilan käyttö on mahdollista myös apuvälineen kanssa liikuttaessa.

Rajakylän koulun C-osan vesikatto korjataan vesivuotoriskin vuoksi ja muutetaan huopakatteiseksi. C-osan teknisen työn tiloihin tulee talotekniikkamuutoksia, tilamuutoksia ja kalustemuutoksia, sekä väliovet uusitaan C-osassa kauttaaltaan. C-osan kuvaamataitoluokkaan ja kuumakäsittelytilaan uusitaan lattiapintamateriaali ja kuumakäsittelytilaan myös pintalaatta.

A-osan tekstiilityötiloihin tulee talotekniikkamuutoksia.

B-osa (liikuntasali oheistiloineen, nuorisotila) muodostavat pääosan korjaushankkeesta. Koulurakennuksen osat A ja C ovat normaalissa koulukäytössä. Rakennustoimenpiteiden kohdistuessa sisällä näillä osilla tehdään joko koulun loma-aikana ja mahdollisuuksien mukaan töiden laajuudesta riippuen myös kouluaikana.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Liitteet.zip 45,70 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00