Fjernvarme - jord, rør og smede

Informasjon

Konkurranse med forhandling
11.01.2018 09.38 (GMT+01:00)
05.02.2018 13.00

Innkjøper

HOFOR A/S HOFOR A/S
Joachim Machholm Joachim Machholm
Ørestads Boulevard 35
2300 København S
Danmark
10073022

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Udbuddet vedrør indgåelse af tre rammeaftaler. Rammeaftalerne omfatter arbejder i forbindelse med etablering af nye fjernvarme- og køleledninger, planlagt renovering af eksisterende ledninger samt akutte reparationer. En stor del af arbejdet sker i forbindelse med HOFORs arbejde med at konvertere det gamle dampnet til vandbaseret fjernvarmenet. Arbejdet består primært i gravearbejde, rørarbejder og retablering. Hovedsageligt i gader og veje, men også gennem ejendommes kældre, gård- og havearealer. Endvidere forekommer der betonarbejder ved tilslutning til og reparation af eksisterende betonkanaler samt ved renovering af vægge, dæk eller nedgangspartier på betonkamre.

Arbejderne kan forekomme overalt i Københavns kommune.

Udbuddet er opdelt i tre delaftaler, som alle tre udbydes som eneleverandøraftaler med direkte tildeling. Del rammeaftalerne vil primært blive anvendt til at dække HOFORs anlægsarbejder.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00