Etablering af dynamiske indkøbssystem - legepladser

Informasjon

02 - Kunngjøring
Begrenset prosedyre
08.07.2016 15.28 (GMT+02:00)
30.09.2026 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Mariagerfjord Kommune Mariagerfjord Kommune
Anni Clemensen Anni Clemensen
Himmerlandsgade 9
9560 Hadsund
Danmark
38781715

Kort beskrivelse

 

Det begrænsede udbud vedrører etablering afdynamisk indkøbssystem på udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr til Jysk Fællesindkøb:

Mariagerfjord Kommune, Norddjurs Kommune, Rebild Kommune, Skanderborg Kommune, Skive Kommune, Syddjurs Kommune og Viborg Kommune

For Rebild Kommunes vedkommende gælder følgende: Børne- og Ungeområdet er obligatoriske brugere af aftalen, alle andre områder kan benytte den frivilligt.

Hvis en kommune ikke fra start har tilsluttet sig den enkelte delaftale, gøres der opmærksompå, at alle kommuner i Jysk Fællesindkøb har mulighed for at tilslutte sigaftalen hver for sig i løbet af aftaleperioden, herunder efterfølgende optionsperioder. Når en kommune først er tilsluttet aftalen, er denne kommuneforpligtet på lige fod med de øvrige deltagende kommuner. Det skal bemærkes, atkommuner, der ikke ved udbudsforretningens start har tilsluttet sig, ikke har pligt til at tilslutte sig, men udelukkende har mulighed herfor.

 

 

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
espd-request (1).xml 259 KB
Dynamisk indkøbssystem på lege-, fitness- og aktivitetsudstyr.docx 123 KB

MERCELL NORGE AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Skriv til oss

21 01 88 00