Etablering af dynamiske indkøbssystem - legepladser

Информация о тендерe

02 - Contract notice
Restricted procedure
08.07.2016 15:28 (GMT+02:00)
30.09.2026 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Mariagerfjord Kommune Mariagerfjord Kommune
Anni Clemensen Anni Clemensen
Himmerlandsgade 9
9560 Hadsund
Дания
38781715

Информация о тендере

 

Det begrænsede udbud vedrører etablering afdynamisk indkøbssystem på udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr til Jysk Fællesindkøb:

Mariagerfjord Kommune, Norddjurs Kommune, Rebild Kommune, Skanderborg Kommune, Skive Kommune, Syddjurs Kommune og Viborg Kommune

For Rebild Kommunes vedkommende gælder følgende: Børne- og Ungeområdet er obligatoriske brugere af aftalen, alle andre områder kan benytte den frivilligt.

Hvis en kommune ikke fra start har tilsluttet sig den enkelte delaftale, gøres der opmærksompå, at alle kommuner i Jysk Fællesindkøb har mulighed for at tilslutte sigaftalen hver for sig i løbet af aftaleperioden, herunder efterfølgende optionsperioder. Når en kommune først er tilsluttet aftalen, er denne kommuneforpligtet på lige fod med de øvrige deltagende kommuner. Det skal bemærkes, atkommuner, der ikke ved udbudsforretningens start har tilsluttet sig, ikke har pligt til at tilslutte sig, men udelukkende har mulighed herfor.

 

 

Закупочная документация

Название Объем
espd-request (1).xml 259 KB
Dynamisk indkøbssystem på lege-, fitness- og aktivitetsudstyr.docx 123 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00