Etablering af dynamiske indkøbssystem - legepladser

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Ribotas konkursas
2016-07-08 16:28 (GMT+03:00)
2026-09-30 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Mariagerfjord Kommune Mariagerfjord Kommune
Anni Clemensen Anni Clemensen
Himmerlandsgade 9
9560 Hadsund
Danija
38781715

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

 

Det begrænsede udbud vedrører etablering afdynamisk indkøbssystem på udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr til Jysk Fællesindkøb:

Mariagerfjord Kommune, Norddjurs Kommune, Rebild Kommune, Skanderborg Kommune, Skive Kommune, Syddjurs Kommune og Viborg Kommune

For Rebild Kommunes vedkommende gælder følgende: Børne- og Ungeområdet er obligatoriske brugere af aftalen, alle andre områder kan benytte den frivilligt.

Hvis en kommune ikke fra start har tilsluttet sig den enkelte delaftale, gøres der opmærksompå, at alle kommuner i Jysk Fællesindkøb har mulighed for at tilslutte sigaftalen hver for sig i løbet af aftaleperioden, herunder efterfølgende optionsperioder. Når en kommune først er tilsluttet aftalen, er denne kommuneforpligtet på lige fod med de øvrige deltagende kommuner. Det skal bemærkes, atkommuner, der ikke ved udbudsforretningens start har tilsluttet sig, ikke har pligt til at tilslutte sig, men udelukkende har mulighed herfor.

 

 

Norite matyti pilną informaciją? Registruokitės 7 dienų nemokamai Mercell versijai!

Pavadinimas Dydis
espd-request (1).xml 259 KB
Dynamisk indkøbssystem på lege-, fitness- og aktivitetsudstyr.docx 123 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva