Dėl banko darbuotojų uniformų siuvimo

Informasjon

15.02.2016 07.53 (GMT+01:00)
19.02.2016 11.00 (GMT+01:00)
Nei
Nei

Innkjøper

Šiaulių bankas AB Šiaulių bankas AB
Sandra Kirkickienė Regina Palinauskienė
Tilžės g. 149
LT-76348 Šiauliai
Litauen
112025254

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

AB Šiaulių bankas skelbia apklausą dėl banko darbuotojų uniformų siuvimo.

AB ŠIAULIŲ BANKO DARBUOTOJŲ UNIFORMŲ, UNIFORMINIŲ PALAIDINIŲ IR MARŠKINIŲ BEI KAKLASKARIŲ SIUVIMO PASLAUGŲ PIRKIMO KONKURSO SĄLYGOS

 

 

                                                                                  I.        BENDROSIOS NUOSTATOS

                

1.1.          AB Šiaulių  bankas (toliau – Bankas) numato pirkti Banko darbuotojų uniformų, uniforminių palaidinių (trumpomis rankovėmis), kaklaskarių bei kakryšių siuvimo paslaugas (toliau – Paslaugos). Preliminarus uniforminių moteriškų palaidinių ir vyriškų marškinių (Toliau-Palaidinės) kiekis  – 420 vnt. (techninės specifikacijos pateikiamos sąlygų 1 Priede): moteriškų apie 400 vnt, vyriškų - apie 20 vnt.

1.2.          Paslaugos pirkimo konkursas (toliau – Konkursas) organizuojamas siekiant gauti kokybiškas, savalaikes Paslaugas už mažiausią kainą.

1.3.          Pirkimas atliekamas laikantis lygiateisiškumo, nediskriminavimo, skaidrumo, abipusio pripažinimo ir proporcingumo principų ir konfidencialumo bei nešališkumo reikalavimų.

1.4.          Alternatyvių pasiūlymų pateikti negalima.

                

                                                                                 II.        KVIETIMAS DALYVAUTI KONKURSE IR KONKURSO DOKUMENTŲ PATEIKIMAS

 

2.1.          Bankas, įmonės kodas 112025254, adresas: Tilžės g.149, LT – 76348 Šiauliai, prašo pateikti pasiūlymus Konkurso sąlygų (toliau – Sąlygų) I dalyje nurodytai Paslaugai įsigyti pagal Sąlygose ir jų prieduose nurodytus reikalavimus.

2.2.          Kvietimas dalyvauti konkurse paskelbtas  2016 m. sausio mėn. 21 d.

2.3.          Banko ir Konkurso dalyvių pranešimai vienas kitam perduodami per Konkursą vykdančią kompaniją - UAB „Mercell“.

2.4.          Medžiaga, pateikta Konkursui, negrąžinama.

2.5.          Išlaidos, susijusios su medžiagos Konkursui pateikimu, nekompensuojamos.

 

                                                                                              III.        KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI KONKURSO DALYVIAMS

 

3.1.          Konkurso dalyvis, pageidaujantis dalyvauti Konkurse, turi atitikti šiuos minimalius kvalifikacijos reikalavimus:

                  3.1.1.      Bendrieji reikalavimai:

§  nėra bankrutavęs, likviduojamas, jam nėra iškelta bankroto byla ar vykdomas bankroto procesas ne teismo tvarka;

§  neturi įsiskolinimo valstybinio socialinio draudimo įstaigai;

§  yra atsiskaitęs su valstybės biudžetu;

§  turi teisę užsiimti siuvimo veikla, kuri reikalinga pirkimo sutarčiai vykdyti;

§  turi interneto puslapį bei technines galimybes registruoti užsakymus Paslaugoms interneto pagalba.

                  3.1.2.      Profesinio pajėgumo reikalavimai:

§  turi patirtį Palaidinių siuvimo srityje, t.y. per pastaruosius 3 metus (iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) arba nuo įregistravimo dienos,

§  privalo turėti ne mažesnę kaip 3 (trejų) metų patirtį siūlomų paslaugų srityje;

§  privalo turėti kvalifikuotą personalą Paslaugos kokybei užtikrinti.

3.2.          Kvalifikacijos reikalavimai ūkio subjektų grupei, kuri pateikia bendrą pasiūlymą: Konkurso dalyvių grupės, kuri pateikia bendrą pasiūlymą jungtinės veiklos sutarties pagrindu, kiekviena jungtinės veiklos sutarties šalis atskirai turi tenkinti ir kiekviena šalis atskirai turi pateikti kvalifikacinius reikalavimus įrodančius dokumentus pagal 3.1.1 papunkčio kvalifikacinius reikalavimus. Visus kitus kvalifikacinius reikalavimus turi tenkinti jungtinės veiklos sutarties šalys bendrai ir bendrai pateikti kvalifikacinius reikalavimus įrodančius dokumentus.

3.3.          Konkurso dalyvio, neatitinkančio 3.1 punkto kvalifikacinių reikalavimų, pasiūlymas atmetamas.

3.4.          Konkurso dalyvio pasiūlymas atmetamas, jeigu apie nustatytų reikalavimų atitikimą jis pateikė melagingą informaciją.

3.5.          Pasiūlymų vertinimo metu Bankas turi teisę paprašyti Konkurso dalyvių pateikti kvalifikaciją įrodančių dokumentų originalus.

 

                                                                                         IV.        KONKURSO PASIŪLYMŲ RENGIMAS, PATEIKIMAS, KEITIMAS

 

4.1.          Pateikdamas pasiūlymą, Konkurso dalyvis sutinka su Konkurso sąlygomis ir patvirtina, kad jo pasiūlyme pateikta informacija yra teisinga ir apima viską, ko reikia tinkamam pirkimo sutarties vykdymui.

4.2.          Konkurso dalyvio pasiūlymas, kvalifikacinius reikalavimus įrodantys dokumentai ir kita korespondencija pateikiama lietuvių kalba. Jei atitinkami dokumentai yra išduoti kita, nei reikalaujama kalba, turi būti pateiktas tinkamai patvirtintas vertėjo parašu ir vertimo biuro antspaudu vertimas į lietuvių kalbą.

4.3.          Paslaugų kaina pateikiama eurais. Į kainą įeina visos išlaidos (taip pat ir darbuotojų išmatavimas, gaminių pristatymas į padalinius). PVM turi būti nurodomas atskirai.

4.4.          Pasiūlymą sudaro Konkurso dalyvio raštu elektroninėje formoje pateiktų dokumentų visuma – Konkurso dalyvio kvalifikaciją įrodantys dokumentai, nurodyti Sąlygų 4.5. punkte ir kiti privalomi dokumentai bei informacija (nelaikomi kvalifikaciją patvirtinančiais dokumentais), nurodyti Sąlygų 4.6 punkte.

4.5.          Privalomai teikiami kvalifikacinius reikalavimus įrodantys dokumentai:

                  4.5.1.      įmonės registracijos pažymėjimo kopija ir įstatų kopija arba kiti dokumentai, patvirtinantys tiekėjo teisę verstis atitinkama veikla, patvirtinti pretendento originaliu antspaudu;

4.6.          Kiti pasiūlyme privalomai teikiami dokumentai (nelaikomi kvalifikaciją patvirtinančiais dokumentais) ir informacija:

                  4.6.1.      Raštiškas patvirtinimas, kad Konkurso dalyvis turi atsiskaitomąją sąskaitą AB Šiaulių banke arba raštiškas įsipareigojimas laimėjus Konkursą ją atsidaryti.  

4.7.          Pageidautina, kad Konkurso dalyvis pateiktų:

                  4.7.1.      ne mažiau kaip dviejų užsakovų rekomendacinius raštus;

                  4.7.2.      kitą Konkurso dalyvio manymu būtiną informaciją ir dokumentus.

4.8.          Konkurso dalyvis iki galutinio pasiūlymų pateikimo termino turi teisę pakeisti arba atšaukti savo pasiūlymą. Toks pakeitimas arba pranešimas, kad pasiūlymas atšaukiamas, pripažįstamas galiojančiu, jeigu Bankas jį gauna elektroniniu paštu iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei toks pakeitimas ar pranešimas siunčiamas elektroniniu paštu, jis turi būti siunčiamas tik į Banko darbuotojo, įgalioto palaikyti tiesioginį ryšį su Konkurso dalyviais, elektroninio pašto dėžutę.

4.9.          Konkurso dalyvis pasiūlyme turi nurodyti, kokia pasiūlyme pateikta informacija yra konfidenciali. Bankas negali atskleisti Konkurso dalyvio pateiktos informacijos, kurią Konkurso dalyvis nurodė kaip konfidencialią. Informacija, kurią viešai skelbti įpareigoja Lietuvos Respublikos įstatymai, negali būti Apklausos dalyvio nurodoma kaip konfidenciali.

                                                                                                    V.        KONKURSO SĄLYGŲ PAAIŠKINIMAS IR PATIKSLINIMAS

 

5.1.          Bet kokia informacija, konkurso sąlygų paaiškinimai, pranešimai ar kitas Banko ir Konkurso dalyvio susirašinėjimas yra vykdomas tik su Banko darbuotojais, įgaliotais palaikyti tiesioginį ryšį su Konkurso dalyviais.

5.2.          Bankas į gautą prašymą paaiškinti Sąlygas atsako ne vėliau kaip per 3 darbo dienas nuo jo gavimo dienos. Bankas, atsakydamas Konkurso dalyviui, kartu siunčia paaiškinimus ir visiems kitiems Konkurso dalyviams, kuriems ji pateikė Sąlygas, bet nenurodo, iš ko gavo prašymą duoti paaiškinimą. Atsakymas siunčiamas taip, kad Konkurso dalyvis jį gautų ne vėliau kaip likus 1 darbo dienai iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos.

5.3.          Prireikus, Bankas gali pratęsti pasiūlymų pateikimo terminą.

 

                                                                                                           VI.        PASIŪLYMŲ PATEIKIMO TERMINAI IR BŪDAS

 

6.1.          Pasiūlyme pateikiami Sąlygų 4 skirsnyje nurodyti dokumentai. Visa tai turi būti sudėta tokia eile, kaip dokumentai išvardyti Sąlygų 4.5. - 4.9. punktuose, nuskenuota ir išsaugota PDF formatu viename faile. Pasiūlymo pakeitimai turi būti įforminami ta pačia tvarka, kaip ir pagrindinis pasiūlymas.

6.2.          Jei pasiūlymas gaunamas pavėluotai (po 2016 m. vasario mėn. 12 d. 16.00 val.), jis nesvarstomas.

 

                                                                                         VII.        PASIŪLYMŲ NAGRINĖJIMAS, VERTINIMAS IR PALYGINIMAS

 

7.1.          Konkursui pateikti pasiūlymai nagrinėjami, vertinami konfidencialiai, nedalyvaujant pasiūlymus pateikusiems Konkurso dalyviams ar jų įgaliotiems atstovams.

7.2.          Komisija tikrina Konkurso dalyvių pasiūlymuose pateiktų kvalifikacinių duomenų atitikimą Sąlygose nustatytiems minimaliems kvalifikaciniams reikalavimams. Jeigu Komisija nustato, kad Konkurso dalyvio pateikti kvalifikaciniai duomenys yra neišsamūs arba netikslūs, ji gali prašyti Konkurso dalyvio juos patikslinti arba papildyti per Banko nurodytą terminą. Jeigu Banko prašymu Konkurso dalyvis raštu nepatikslino netikslių ir neišsamių duomenų apie savo kvalifikaciją, Bankas tokį pasiūlymą.

7.3.          Teisę dalyvauti tolesnėse Konkurso procedūrose turi tik tie Konkurso dalyviai, kurių kvalifikacijos duomenys atitinka Banko keliamus reikalavimus.

7.4.          Komisija tikrina, ar pasiūlymai atitinka Konkurso sąlygose nustatytus reikalavimus. Iškilus klausimams dėl pasiūlymų turinio bei elektroniniu paštu paprašius, Konkurso dalyviai privalo pateikti papildomus paaiškinimus elektroniniu paštu, nekeisdami pasiūlymo. Komisija, pasiūlymų nagrinėjimo metu radusi pasiūlyme nurodytos kainos apskaičiavimo klaidų, privalo elektroniniu paštu paprašyti Konkurso dalyvių per jos nurodytą terminą ištaisyti pasiūlyme pastebėtas aritmetines klaidas, nekeičiant pasiūlyme pateiktų kainų. Taisydamas pasiūlyme nurodytas aritmetines klaidas, Konkurso dalyvis neturi teisės atsisakyti kainos sudėtinių dalių arba papildyti kainą naujomis dalimis. Jei Konkurso dalyvis per Banko nurodytą terminą neištaiso aritmetinių klaidų ir/ar nepaaiškina pasiūlymo, jo pasiūlymas laikomas neatitinkančiu nustatytų reikalavimų.

7.5.          Kai pateiktame pasiūlyme nurodoma neįprastai maža kaina, komisija pareikalauja Konkurso  dalyvio raštiško kainos pagrindimo. Jei Konkurso dalyvis tinkamai kainos nepagrindžia, jo pasiūlymas atmetamas.

7.6.          Komisija patikrina, ar pasiūlytos kainos yra ne per didelės ir pagrįstos.

7.7.          Komisija atmeta pasiūlymą, jeigu:

                  7.7.1.      Konkurso dalyvis neatitiko minimalių kvalifikacinių reikalavimų;

                  7.7.2.      Konkurso dalyvis pasiūlyme pateikė netikslius ar neišsamius duomenis apie savo kvalifikaciją ir, Bankui prašant, nepatikslino jų;

                  7.7.3.      pasiūlymas neatitiko Sąlygose nustatytų reikalavimų;

                  7.7.4.      visų Konkurso dalyvių, kurių pasiūlymai neatmesti dėl kitų priežasčių, buvo pasiūlytos per didelės, Bankui nepriimtinos kainos;

                  7.7.5.      buvo pasiūlyta neįprastai maža kaina ir Konkurso dalyvis komisijos prašymu nepateikė raštiško kainos pagrindimo arba kitaip nepagrindė neįprastai mažos kainos;

                  7.7.6.      Konkurso dalyvis per Banko nustatytą terminą neištaisė aritmetinių klaidų ir/ar nepaaiškino pasiūlymo;

7.8.          Bankas iki pirkimo sutarties sudarymo turi teisę nutraukti Konkurso, jeigu atsirado aplinkybių, kurių nebuvo galima numatyti (perkamas objektas tapo nereikalingas, nėra lėšų už jas apmokėti ir pan.). Apie sprendimą dėl Konkurso nutraukimo Bankas ne vėliau kaip per 3 darbo dienas informuoja Konkurso dalyvius.

 

                                                                                                                               VIII.        PASIŪLYMŲ VERTINIMAS

 

8.1.          Banko neatmesti pasiūlymai bus vertinami pagal bendrą mažiausią kainą (su PVM).

8.2.          Bankas, siekdamas palankesnių sąlygų, gali priimti sprendimą pradėti derybas dėl pasiūlymų pagerinimo.

8.3.          Konkurso dalyviams detalūs pasiūlymų vertinimo rezultatai nepateikiami.

                                                                                                                IX.        SPRENDIMAS DĖL SUTARTIES SUDARYMO

 

9.1.          Konkursą laimėjęs dalyvis apie tai ir apie ketinimą su juo sudaryti sutartį  informuojamas elektroniniu paštu.

9.2.          Pranešime Konkursą laimėjusiam Konkurso dalyviui Bankas nurodo laiką iki kada reikia atvykti sudaryti pirkimo sutartį.

9.3.          Jeigu Konkurso dalyvis raštu atsisako ją sudaryti, iki nurodyto laiko neatvyksta sudaryti pirkimo sutarties, arba jei Konkurso dalyvio pateikta Konkurso dalyvio sąžiningumo deklaracija yra melaginga, arba atsisako pirkimo sutartį sudaryti nustatytomis sąlygomis, laikoma, kad jis atsisakė sudaryti pirkimo sutartį. Tuo atveju Bankas siūlo sudaryti pirkimo sutartį Konkurso dalyviui, kurio pasiūlymas pagal pasiūlymų eilę yra pirmas po Konkurso dalyvio, atsisakiusio sudaryti pirkimo sutartį.

9.4.          Sudarant pirkimo sutartį negali būti keičiama laimėjusio Konkurso dalyvio pasiūlymo kaina ir pirkimo dokumentuose bei pasiūlyme nustatytos pirkimo sąlygos.

9.5.          Sutartis įsigalioja nuo jos pasirašymo momento arba joje nustatyta tvarka.

Įsigaliojus sutarčiai, Konkursas laikoma pasibaigusiu. Kitiems Konkurso dalyviams, pateikusiems pasiūlymus, pranešimai išsiunčiami elektroniniu paštu.

9.6.          Nutraukus įsigaliojusią sutartį, Bankas turi teisę priimti sprendimą nepradėti naujo pirkimo, o kviesti sudaryti sutartį su kitu pagal eilę geriausią pasiūlymą pateikusiu apklausos dalyviu, jeigu nebuvo pradėti vykdyti sutartyje numatyti įsipareigojimai arba įsipareigojimai buvo vykdomi netinkamai ir praėjo ne daugiau kaip trys mėnesiai nuo sutarties įsigaliojimo.

                                                                                                                              X.        PIRKIMO SUTARTIES SĄLYGOS

 

10.1.       Sudaroma pirkimo sutartis turi atitikti laimėjusio Konkurso dalyvio pasiūlymą ir Sąlygas.

10.2.       Pirkimo sutarties sąlygos pirkimo sutarties galiojimo laikotarpiu negali būti keičiamos. Gali būti kreipiamasi tik dėl tokių pirkimo sutarties sąlygų, kurių keitimo aplinkybių atsiradimo pirkimo sutarties šalys negalėjo numatyti pasiūlymo pateikimo metu, aplinkybių negali kontroliuoti ir jų kilimo rizikos neprisiėmė nei viena iš pirkimo sutarties šalių. Sutarties sąlygų pakeitimai įforminami šalių susitarimais, kurie yra neatsiejama sutarties dalis.

10.3.       Sutartis įsigalioja nuo jos pasirašymo dienos ir galioja iki galutinio paslaugų atlikimo ir šalių tarpusavio atsiskaitymo dienos arba iki sutartis bus nutraukta. Pasibaigus sutarties terminui, abi šalys viena kitai privalo įvykdyti savo mokėjimų įsipareigojimus ir atlyginti patirtas išlaidas (esančius sutarties nutraukimo ar pasibaigimo dieną).

10.4.       Bankas turi teisę, įspėjęs Konkurso dalyvį prieš 10 kalendorinių dienų, vienašališkai nutraukti sutartį, jeigu paslaugos tampa nebereikalingos, jeigu Konkurso dalyvis paslaugas atlieka nekokybiškai ir per Banko nustatytą terminą neištaiso nustatytų trūkumų, jeigu Konkurso dalyvis nepradeda vykdyti paslaugų laiku arba paslaugas vykdo taip lėtai, kad jas pabaigti pasidaro aiškiai negalima per sutartyje numatytą terminą, jeigu Konkurso  dalyvis netenka teisės verstis veikla, jeigu jam iškelta bankroto byla arba bankroto procesas vykdomas ne teismo tvarka, siekiama priverstinio Konkurso dalyvio likvidavimo, jeigu Konkurso dalyvis restruktūrizuojamas ar likviduojamas, jeigu Konkurso dalyvis nevykdo kitų sutartinių įsipareigojimų ir tai yra esminis sutarties pažeidimas.

10.5.       Konkurso dalyvis gali sudaryti reikiamas sutartis su trečiaisiais asmenimis, jei vykdant sutartį jie pasitelkiami – subtiekėjais ar subtiekėjais, kuriuos Konkurso dalyvis nurodė pasiūlyme, kad būtų tinkamai ir pilnai įvykdyti sutartiniai įsipareigojimai, tačiau Konkurso dalyvis negali perduoti ar kitaip perleisti savo įsipareigojimų pagal sutartį tretiesiems asmenims be Banko sutikimo. Konkurso  dalyvis,  vykdydamas sutartį, negali keisti subtiekėjų, subteikėjų, kuriuos jis nurodė pasiūlyme. Konkurso dalyvis prisiima atsakomybę už paslaugų, kurias atliks subteikėjas kokybę ir turės ištaisyti dėl jų kaltės atsiradusius trūkumus savo sąskaita.

10.6.       Visi ginčai tarp šalių, kilę sutarties vykdymo metu, yra sprendžiami abišaliu susitarimu arba vadovaujantis Lietuvos Respublikos CK ir CPK normomis teisme.


                                  Konkurso sąlygų 1 priedas

UNIFORMOS SIUVIMO PASLAUGŲ TECHNINĖ SPECIFIKACIJA

 

                                                                                  I.        Uniformos siuvimo reikalavimai.

       

1.1.          Uniformą sudaro:

1.1.1.     Moterims: švarkas (1 vnt), sijonas (1 vnt), palaidinė trumpomis rankovėmis (1 vnt), kaklaskarė (1 vnt);

1.1.2.     Vyrams: švarkas (1 vnt), kelnės (1 vnt), marškiniai trumpomis rankovėmis (1 vnt), kaklaraištis (1 vnt).

1.2.          Uniforma turi būti pasiūta pagal Banko suderintą Uniformos pavyzdį.

1.3.          Konkurso dalyvis (Bankui pareikalavus) pasiuva Uniformos pavyzdį (Moterišką ir vyrišką)  – visą komplektą. Tik Bankui patvirtinus šį pavyzdį raštu, Konkurso dalyvis pradeda siūti uniformas.

1.4.          Uniformos gali būti standartinių ir nestandartinių dydžių. Standartiniai yra moteriškų uniformų dydžiai: 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60. Kitų dydžių Uniformos yra nestandartinės, siuvamos pagal individualius išmatavimus.

1.5.          Pasiūtos uniformos turi būti sukabintos ant pakabų ir įdėtos į polietileno maišus.

1.6.          Konkurso dalyvis pats organizuoja savo sąskaita darbuotojų, kuriems bus siuvamos uniformos individualų išmatavimą ir pagamintą produkciją pristato Užsakovo nurodytais adresais visoje Lietuvos teritorijoje taip pat savo sąskaita.

 

                                                                                 II.        Moteriškos uniformos sudėtinių dalių specifika.

       

2.1.          Švarkas – klasikinio stiliaus, vienaeilis, su atvartais, pamušalu, statytomis rankovėmis, įleistomis

2.2.          kišenėmis su atvartais, be skeltuko nugaroje ir šonuose.

2.3.          Sijonas – siauras, klasikinio stiliaus, su skeltuku nugaroje, pamušalu, užsegamas užtrauktuku.

2.4.          Palaidinės – klasikinio stiliaus, trumpomis rankovėmis.

2.5.          Kaklaskarė moterims, vyrams-kaklaryšis.

 

                                                                                III.        Vyriškos uniformos sudėtinių dalių specifika.

 

3.1.          Švarkas - klasikinio stiliaus, vienaeilis, su atvartais, pamušalu, statytomis rankovėmis, įleistomis kišenėmis su atvartais, be skeltuko nugaroje ir šonuose, užsegamas 3 sagomis. Rankovių apačioje - 4 sagutės.

3.2.          Kelnės - klasikinio stiliaus, laisvo kirpimo, su pamušalu, įleistomis įstrižomis kišenėmis. Užpakalinėje dalyje – dvi įleistos kišenės, užsegamos viena sagute.

3.3.          Marškiniai – balti, klasikinio stiliaus, trumpomis rankovėmis.

3.4.          Kaklaraištis – mėlynas. 

 

                                                                               IV.        Medžiagų charakteristikos:

 

4.1.          Švarkų, kelnių, sijonų medžiaga – vilna (40-50 proc.), poliesteris (50-60 proc.), elastanas (2-5 proc.), patvari cheminiam valymui ir skalbimui.

4.2.          Marškinių, palaidinių medžiaga – medvilnė (35-50 proc.), poliesteris (50-65 proc.).

Kaklaskarių, kaklaryšių medžiaga – 100 proc. poliesteris.

Uniforma siuvama tik iš iš anksto su Banku suderintų medžiagų.

 


 

 

PALAIDINĖS SIUVIMO PASLAUGŲ TECHNINĖ SPECIFIKACIJA

 

                                                                                  I.        Palaidinių siuvimo reikalavimai.

       

1.1.          Palaidinių komplektą sudaro:

1.1.1.     Moterims: palaidinė trumpomis rankovėmis (1 vnt);

1.1.2.     Vyrams: marškiniai ilgomis rankovėmis (1 vnt),

1.2.          Palaidinės ir vyriški marškiniai turi būti pasiūti pagal Banko suderintą pavyzdį.

1.3.          Konkurso dalyvis, Bankui pareikalavus, pasiuva Palaidinės ir vyriškų marškinių pavyzdį. Tik Bankui patvirtinus šį pavyzdį raštu, Konkurso dalyvis pradeda siūti Palaidines.

1.4.          Palaidinės gali būti standartinių ir nestandartinių dydžių. Standartiniai Palaidinių dydžiai: 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60. Kitų dydžių Uniformos yra nestandartinės, siuvamos pagal individualius išmatavimus.

1.5.          Pasiūtos Palaidinės turi būti sukabintos ant pakabų ir įdėtos į polietileno maišus.

1.6.          Konkurso dalyvis pagamintą produkciją pristato Užsakovo nurodytu adresu visoje Lietuvos teritorijoje savo sąskaita.

 

                                                                                 II.        Palaidinių specifika.

       

2.1.          Palaidinės –klasikinio stiliaus - trumpomis rankovėmis.

 

                                                                                III.        Vyriškų marškinių specifika.

 

3.1.          Marškiniai – klasikinio stiliaus, ilgomis rankovėmis.

 

                                                                               IV.        Medžiagų charakteristikos:

 

4.1.          Marškinių, palaidinių medžiaga – medvilnė (35-50 proc.), poliesteris (50-65 proc.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASIŪLYMAS

DĖL AB ŠIAULIŲ BANKO DARBUOTOJŲ UNIFORMŲ, PALAIDINIŲ IR KAKLASKARIŲ SIUVIMO PASLAUGŲ PIRKIMo

2016 m. ________________ d.

Šiauliai

 

Konkurso dalyvio pavadinimas

 

Konkurso dalyvio adresas

 

Už pasiūlymą atsakingo asmens vardas, pavardė

 

Telefono numeris

 

Fakso numeris

 

Įgalioto asmens el. pašto adresas

 

 

Šiuo pasiūlymu pažymime, kad sutinkame su visomis Konkurso sąlygomis.

Siūlomos paslaugos visiškai atitinka dokumentuose nurodytus reikalavimus.

 

Siūloma standartinės moteriškos uniformos kaina

Pavadinimas

Kiekis (vnt)

Kaina (Eur)

Suma (Eur)

Švarkas

400

 

 

Kelnės

400

 

 

Moteriška palaidinė trumpomis rankovėmis

400

 

 

Kaklaskarė

400

 

 

Kaina

 

PVM 21 %

 

Bendra uniformos kaina

 

 

 

Siūloma standartinės vyriškos uniformos kaina

 

 

Pavadinimas

Kiekis (vnt)

Kaina (Eur)

Suma (Eur)

Švarkas

20

 

 

Kelnės

20

 

 

Vyriški marškiniai ilgomis rankovėmis

20

 

 

Kaklaryšis

20

 

 

Kaina

 

PVM 21 %

 

Bendra uniformos kaina

 

 

 

 

Siūloma individualiai siuvamų uniformų dalių kaina

 

Pavadinimas

Vnt. kaina be PVM (Eur)

Vnt. kaina su 21 % PVM (Eur)

Moteriškas švarkas

 

 

Vyriškas švarkas

 

 

Vyriškos kelnės

 

 

Sijonas

 

 

Moteriška palaidinė trumpomis rankovėmis

 

 

Vyriški marškiniai ilgomis rankovėmis

 

 

Kaklaryšis

 

 

Kaklaskarė

 

 

 

Kartu su pasiūlymu pateikiami šie dokumentai ir informacija:

 

Eil.Nr.

Pateiktų dokumentų pavadinimas

Dokumento puslapių skaičius

1

Įmonės pažymėjimas

 

2

Pasiūlymas

 

3

Patvirtinimas apie sąskaitos egzistavimą AB Šiaulių banke

 

4

Rekomendacijos

 

 

1. Pasiūlymas

Pasiūlymas galioja iki ________________________

 (Konkurso dalyvio arba jo įgalioto asmens vardas, pavardė, parašas)

 

Kontaktinis asmuo: Jolita Zakrė 8 682 32992.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00