Rådgivning og operasjonell kapasitet for PR og Samfunnskontakt

Informasjon

Konkurranse med forhandling
05.03.2015 19.55 (GMT+01:00)
10.04.2015 13.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Enova SF Enova SF
Bjørn H. Aunøien Bjørn H. Aunøien
Prof. Brochsgt 2
7030 Trondheim
Norge
983 609 155

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Enova SF ønsker å inngå rammeavtale med en leverandør med spisskompetanse og bred erfaring fra PR og samfunnskontakt. Leverandøren skal være en god faglig sparringspartner for Enova, samt være opptatt av å videreutvikle fagområdet i samarbeid med Enovas kommunikasjonsmedarbeidere.

Enova løser i dag en rekke kommunikasjonsoppgaver gjennom egne ressurser, men ønsker gjennom anskaffelsen større operasjonell kapasitet knyttet til PR og samfunnskontakt. Enova ønsker leveranser på bredden av byråtjenester innen rådgivning og operasjonell bistand knyttet til:

•PR i salgskampanjer og profilkampanjer

•Bygging av budskap og agenda i det offentlige rom

•Kommunikasjon i digitale, sosiale og trykte medier

•Interessentkartlegging og budskapsutvikling

•Evaluering og dokumentasjon av resultater

•Kompetanse i fortelling med levende bilder (plan, gjennomføring, effekt)

Enova har fra før en rammeavtale med en leverandør innen strategisk kommunikasjonsrådgivning, og ønsker i tillegg til dette å inngå en rammeavtale med et PR-byrå.

PR-byrå må, i tillegg til å inneha svært god kompetanse innen PR og kommunikasjon, ha god kunnskap om energi og klima samt god kjennskap til relevante aktører. Leverandør må kunne kombinere disse kompetanseområdene slik at de i sum gir gode resultater. Arbeidet med PR og samfunnskontakt skal både bidra til å posisjonere Enova, og bidra til at flere benytter seg av våre tilbud. Enova arbeider både mot interessentgrupper, et bredt spekter av offentlige og private markedsaktører og mot private husholdninger.

Totale kommunikasjonsløsninger er avgjørende for at Enova skal nå sine mål, og det forventes et tett samarbeid med Enovas kommunikasjonsmedarbeidere og øvrige leverandører innenfor kommunikasjon.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Kvalifikasjonsgrunnlag%2015_580.pdf 267 KB
Kvalifikasjonsgrunnlag%20bilag%2015_580.doc 75 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00