OSALLISTUMISPYYNTÖ: Vantaan toimipisteen rakenneosan 5 tilamuutoksien urakka

Informasjon

Not specified
21.05.2024 12.46 (GMT+02:00)
04.06.2024 09.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Suomen Pankki Suomen Pankki
Jari Pessi Jari Pessi
Snellmaninaukio
00170 Helsinki
Finland
0202248-1

Kort beskrivelse

Suomen Pankki (jäljempänä myös ”tilaaja”, ”hankintayksikkö” tai "rakennuttaja") pyytää osallistumishakemuksia Hilma-ilmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti tilaajan Vantaan toimipisteen rakenneosan 5 tilamuutoksien kokonaisurakkaan ("urakka").

Tässä vaiheessa tilaaja odottaa osallistumishakemuksia.

Vain menettelyn jatkoon valituilta tarjoajilta pyydetään tarjous ja näille toimitetaan allekirjoitettua turvallisuussitoumusta vastaan salassa pidettävät hankinta-asiakirjat.

Tarjoajiksi valituille Tarjoajille järjestetään kesäkuun 2024 alussa kohdenäyttö noudattaen tilaajan tarkkoja turvallisuuskäytänteitä.

Tarjoajat saavat kohdenäytössä tarkemmat urakkalaskenta-asiakirjat.

Koska kyseessä on nk. turvakiinteistö, kaikkien kohdenäyttöön osallistuvien henkilöiden pitää allekirjoittaa henkilökohtaisesti erillinen vaitiolositoumus ja lisäksi kohdenäyttöön osallistuville henkilöille voidaan tilaajan vaatimuksesta tehdä perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Tarvittaessa tilaaja voi teettää myös yrityskohtaisen turvallisuusselvityksen missä vaiheessa menettelyä tahansa.

Tarjouskilpailun jälkeen tarjouskilpailun voittajan kanssa tehdään erillinen turvallisuus- ja salassapitosopimus.

Kaikille kohteeseen työskentelemään tuleville henkilöille tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, johon henkilöiden on annettava henkilökohtainen suostumus. Hyväksytysti läpi mennyt turvallisuusselvitysprosessi on edellytys työmaalla työskentelylle ja luokiteltujen asiakirjojen käsittelylle.

Kyseessä on kokonaisurakkana, jossa urakoitsija toimii hankkeessa pääurakoitsijana ja lainsäädännön (RakVNp) tarkoittamana päätoteuttajana.

Urakan kohde on kuvattu tarkemmin hankinnan asiakirjoissa, erityisesti urakkaohjelmassa ja korjaustyöselosteessa. Urakkaan sisältyy merkittävin osin haitta-aineiden purkua. Tutkimuksissa löydetyt aineet ovat öljyhiilivetyjä, asbestia ja raskasmetalleja.

Tilaaja valitsee yhden (1) urakoitsijan, jonka kanssa tehdään sopimus.

Sopimus alkaa sopimuksen allekirjoittamisesta ja on voimassa kunnes sopimusvelvoitteet on molemmin puolin suoritettu hyväksyttävästi.

Sopimus noudattaa YSE 1998 -ehtoja ja se allekirjoitetaan arviolta Q3 2024. Urakan on määrä alkaa syksyllä 2024 ja valmistua loppuvuonna 2024.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
OSALLISTUMISPYYNTÖ Vantaan toimipisteen rakenneosan 5 tilamuutoksien urakka.pdf 467 KB
OSALLISTUMISPYYNTÖ Vantaan toimipisteen rakenneosan 5 tilamuutoksien urakka.zip 9,22 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00