Udbud af Rammeaftale på indkøb af Arbejdsbeklædning

Informasjon

09.05.2023 11.50 (GMT+02:00)
16.05.2023 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Københavns Kommune Københavns Kommune
Økonomiforvaltningen Økonomiforvaltningen
Kim Christian Mikkelsen Kim Christian Mikkelsen
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
64942212

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Ved nærværende udbud ønsker Ordregiver at indhente tilbud på levering af arbejdsbeklædning til forskellige grupper af medarbejdere i Københavns Kommune.

Udbuddet er opdelt i 3 delaftaler, som hver for sig formodes at være dækkende i forhold til behovet for arbejdsbeklædning til de nedenfor nævnte grupper af medarbejdere. Udbuddet omfatter ikke beklædningsordninger der traditionelt udbydes som vaske/lejeordninger omfattende f.eks. pleje- og sundhedspersonale.

Ordregivers krav til kontraktvilkår fremgår af kontraktudkastet (bilag A), mens kravene til ydelsen er detaljeret beskrevet i den tekniske specifikation (bilag 1) og Tilbudslisten (bilag B).

Status

For å delta i en eller flere av nedstående delkontrakter, trykker du på den eller de som er relevante. Du kan så melde din interesse inne på delkontrakten.

Dette er trinn 2 i en to-trinns anskaffelse. For å se på prekvalifiseringen og tilhørende dokumenter, klikk på denne linken: Udbud af Rammeaftale på indkøb af arbejdsbeklædning

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00