Kontrakt om anskaffelse af en fiberlaserskærer

Informasjon

02 - Kunngjøring
Åpen anbudskonkurranse
30.01.2023 09.45 (GMT+01:00)
27.02.2023 09.00

Innkjøper

Danish Ministry of Defence Acquisition and Logistics Organisation Danish Ministry of Defence Acquisition and Logistics Organisation
Mathilde Snedled
Lautrupbjerg 1-5
2750 Ballerup
Danmark
16287180

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Kontrakt vedrørende levering og opstilling af en fiberlaserskærer. Fiberlaserskæreren skal anvendes til at fremstille komponenter i forbindelse med diverse opbygninger af Forsvarets skibe, fly og køretøjer. Der skal installeres et nøglefærdigt anlæg med tilhørende udsugning på Flådestation Frederikshavn. Kontrakten omfatter herudover uddannelse i maskinen samt telefonisk og mulig on-site teknikersupport. Det bemærkes, at Forsvaret vægter forsyningssikkerhed højt, og at produktion af kritiske komponenter til Forsvaret derfor nødvendiggør hurtig fysisk teknikersupport. For en nærmere beskrivelse heraf samt af anskaffelsens genstand i øvrigt henvises til kontrakten, herunder særligt bilag 1 (kravspecifikationen).

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00