Kurikan keskustan alakoulun työmaan valvojien tehtävät

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
15.02.2021 14.18 (GMT+01:00)
07.03.2021 17.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Kurikan kaupunki Kurikan kaupunki
Jari Akkanen Jari Akkanen
PL 500, Kärrytie 1
61300 Kurikka
Finland
0209046-8

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Kurikan kaupunki pyytää tarjousta Kurikan keskustan uuden alakoulun työmaavalvonnan tehtävistä. Tilaaja on nimennyt hankkeeseen rakennuttajakonsultin ja hankkeeseen nimetään lisäksi rakennustöiden, sähkö- ja LVIA-töiden valvojat. Valittujen konsulttien kanssa tehdään konsulttisopimus.

Tämä tarjouspyyntö koskee hankkeen:
- rakennustöiden valvontatehtäviä
- sähkötöiden valvontatehtäviä
- LVIA-töiden valvontatehtäviä

Tarjoaja voi halutessaan tarjota yhtä tai useampaa valvontatehtävää. Kukin tarjous tulee jättää erillisenä ja toisistaan riippumattomana.
Hankinnan kohteena on työmaavalvonnan tehtävät uudishankkeeseen Kurikassa. Rakennusalue on nykyisin peltoa, eikä hankkeeseen liity vanhojen rakennusten purkua tai liittymistä oleviin rakennuksiin. Hanke toteutetaan KVR-urakkana (teknisten ratkaisujen urakka) perustuen tilaajan asettamien kaupallisten asiakirjojen lisäksi ARK-piirustuksiin ja teknisiin vaatimuksiin. Uuden rakennuksen suuruusluokka on noin 4 700 brm2. Tarkemmat kohdetiedot on mainittu tämän tarjouspyynnön liitteenä olevissa asiakirjoissa.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Kurikan keskustan alakoulun työmaan valvojien tehtävät.pdf 284 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00