VMware ylläpidon hankinta

Informasjon

03.04.2020 15.23 (GMT+02:00)
16.04.2020 11.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Suomen Pankki Suomen Pankki
Jari Pessi Jari Pessi
Snellmaninaukio
00170 Helsinki
Finland
0202248-1

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Suomen Pankki (jäljempänä ”tilaaja” tai ”hankintayksikkö”) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti VMwaren ylläpidosta ja lisenssien lisähankinnasta (jäljempänä myös ”palvelu”).
Hankinta sisältää tilaajan käytössä olevan palvelinvirtualisointialustan vSphere-lisenssien ylläpidon sopimuksen ajan sekä muutaman vdi-lisenssikokonaisuuden lisähankinnan.

Hankinnan tarve johtuu siitä, että tilaajan koko palvelin- että työasemavirtualisoinnit perustuvat VMwaren tekniikkaan. Tilaajan palvelimista on virtualisoitu noin 95%. Tuki on oltava kunnossa, jotta tilaaja saa valmistajalta tukea ongelmatilanteissa sekä pystyy päivittämään uudet ohjelmaversiot ja tietoturvapäivitykset. Hankinnan kohteena on Basic Support -tasoinen ylläpito sopimuskauden ajaksi.

Tilaaja valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee hankintasopimuksen.

Sopimus alkaa sopimuksen allekirjoittamisesta ja on voimassa kolme (3) vuotta.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
VMWARE YLLÄPIDON HANKINTA.zip 15 KB
VMWARE YLLÄPIDON HANKINTA.pdf 214 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00