Ultraäänilaitteisto äitiyspoliklinikalle

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
13.03.2020 10.56 (GMT+01:00)
07.04.2020 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä
Elina Laisi Elina Laisi
Keskussairaalankatu 7
15850 Lahti
Finland
0215606-8

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Hankinnan kohteena on Päijät-Hämeen keskussairaalan äitiyspoliklinikan erikoislääkäreiden käyttöön tuleva ultraäänilaite. Laitteen tulee soveltua vaativaan obstetriseen ultraäänidiagnostiikkaan sisältäen sikiödiagnostiikkaa ja sikiöseulontaa. Laitteessa tulee olla mikrovaskulaarikuvantamiseen soveltuvia kehittyneintä teknologiaa edustavia doppler-kuvantamisohjelmia. Kokoonpanon tulee sisältää vähintään 3D/4D -konveksianturi, 2D -konveksianturi, 2D -endokavitaarianturi sekä optiona 3D/4D -endokavitaarianturi.

Laitteelta odotetaan erikoissairaanhoidon vaativiin tarpeisiin soveltuvaa, erinomaista kuvanlaatua ja sen on oltava helppokäyttöinen. Laitteiston tulee sisältää ohjelmisto perusmittauksien tekemiseen ja mittatulosten tulee olla tallennettavissa PACS:iin.

Soveltuvuusvaatimuksissa on esitetty tarjouspyynnön kohteen ehdottomat vaatimukset. Ehdottomien vaatimusten tulee sisältyä tarjotun laitteen peruskokoonpanoon (ts. ehdottomia vaatimuksia ei voi tarjota optiona).

Kokonaisuuden tulee sisältää uä-laitteisto ohjelmistoineen valmiiseen käyttökuntoon asennettuna.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Ultraäänilaitteisto äitiyspoliklinikalle.zip 840 KB
Ultraäänilaitteisto äitiyspoliklinikalle.pdf 330 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00