Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kemikaalien tuotevalvonnan testauspalvelut

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
28.02.2020 15.10 (GMT+01:00)
19.03.2020 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)
Miia Pudas Miia Pudas
PL 66 (Opastinsilta 12 B)
00521 Helsinki
Finland
1021277-9

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Hankinnan kohteena ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kemikaalien tuotevalvonnan testauspalvelut. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto eli Tukes valvoo Suomessa myytäviä kemikaalituotteita ja esineitä, jotka voivat sisältää lainsäädännössä rajoitettuja kemikaaleja. Valvontaa toteutetaan pistokokeenomaisesti ja sitä kohdennetaan riskiperusteisesti. Tukes käyttää valvonnassa apunaan ulkopuolisten laboratorioiden testauspalveluja. Hankinnan kohteena olevat testauspalvelut ovat jaettu kahteen eri osa-alueeseen valvottavien tuotteiden ja analyysien mukaan.


Tarjoajat voivat jättää tarjouksen yhteen osa-alueeseen tai molempiin osa-alueisiin. Osa-alueen sisällä on tarjottava kaikki hintalomakkeen vaaditut analyysit. Tämän lisäksi tarjoaja voi tarjota hintalomakkeella vapaaehtoisena optiona esitettyjä analyysejä. Varsinainen sopimuskausi on kaksi vuotta ja sopimusta voidaan jatkaa yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella. Tilaaja päättää optioiden käytöstä erikseen.
Hankinnan kohteena ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kemikaalien tuotevalvonnan REACH-asetuksen mukaiset testauspalvelut. Testauspalveluiden tarkempi kuvaus löytyy tarjouspyynnön liitteestä 1 Palvelukuvaus ja liitteestä 2 Hintalomake.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Tarjouspyyntö.pdf 244 KB
278808_liitteet.zip 4,30 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00