AB ŠIAULIŲ BANKAS KVIEČIA DALYVAUTI KONKURSE DĖL „ŽINIASKLAIDOS PLANAVIMO IR VIEŠŲJŲ RYŠIŲ PASLAUGŲ TEIKIMO“

Informasjon

08.01.2020 12.59 (GMT+01:00)
20.01.2020 07.00 (GMT+01:00)
Nei
Nei

Innkjøper

Šiaulių bankas AB Šiaulių bankas AB
Sandra Kirkickienė Sandra Kirkickienė
Tilžės g. 149
LT-76348 Šiauliai
Litauen
112025254

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Tikslas – atsirinkti bankų sektoriuje patirties turinčią viešųjų ryšių agentūrą, efektyviausiai ir profesionaliausiai rengiančią ir planuojančią banko išorinę komunikaciją. Iš agentūros tikimės pagalbos siekiant užsibrėžtų tikslų ir KPI.

1. BENDROSIOS NUOSTATOS
1.1. Perkančioji organizacija – AB Šiaulių bankas (toliau - „Pirkėjas“); adresas Tilžės g. 149, Šiauliai; įmonės kodas: 112025254; tel. 1813, (8 41) 595 607.
1.2. Perkamų paslaugų pavadinimas – „Žiniasklaidos planavimo ir viešųjų ryšių paslaugų“ pirkimas.
1.3. Konkurse dalyvaujančių ir į konkursą pakviestų įmonių sąrašas neskelbiamas.
1.4. Pirkėjas nekompensuoja ir neatsako už dalyvaujančios įmonės (toliau – „Dalyvio“) turėtas dalyvavimo apklausoje bei dokumentų rengimo išlaidas.
1.5. Pirkėjo pateikta užduotis bei priedas prilyginamas Konfidencialiai informacijai.
1.6. Pateiktas pasiūlymas prilyginamas neskelbiamai informacijai.
1.7. Pirkėjas pasilieka teisę atsisakyti Pirkėjui nenaudingų pasiūlymų bei atskiriems darbams sudaryti sutartis su atskirais paslaugų tiekėjais.
1.8. Konkurse negali dalyvauti įmonės dirbančios su Pirkėjo tiesioginiais konkurentais.

2. INSTRUKCIJA KONKURSO DALYVIUI
2.1. Pirkėjas pateikia įmonėms konkurso sąlygas.
2.2. Kol nepasibaigė pasiūlymų priėmimo terminas, Dalyvis gali pakeisti ar atšaukti pateiktą savo pasiūlymą. Apie pasiūlymo pakeitimą ar atšaukimą dalyvis praneša Pirkėjui raštu iki pasiūlymo pateikimo termino pabaigos. Pasiūlymas nebus pakeistas ar atšauktas, jei toks Dalyvio pranešimas bus gautas vėliau nustatyto termino.
2.3. Pirkėjas pasilieka teisę
a) pakviesti dalyvį pristatyti pasiūlymą. Pasiūlymo pristatymas vyktų su pasirinktais Dalyviais suderintu laiku Pirkėjo patalpose,
b) savarankiškai surinkti atsiliepimus apie apklausos/konkurso dalyvį.
2.4. Konkurso metu Dalyvis gali teikti papildomus klausimus dėl apklausos elektroniniu paštu monika.rozyte@sb.lt
2.5. Konkurso pasiūlymas turi galioti 90 kalendorinių dienų nuo pasiūlymų pateikimo galutinio termino dienos.
2.6. Pranešimas apie konkurso nugalėtoją bus išsiųstas visiems konkurso Dalyviams po to kai bus pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su atsirinktu Dalyviu.
2.7. Sutartis bus sudaroma dvejiems metams su galimybe ją pratęsti dar vieneriems metams.
2.8. Pirkėjui ir konkurso nugalėtojui, per septynias darbo dienas, nesusitarus dėl sutarties sąlygų, Pirkėjas turi teisę derėtis ir sudaryti sutartį su Dalyviu, kurio pasiūlymas pagal naudingumą yra pirmas po Dalyvio, atsisakiusio sudaryti sutartį.

3. VERTINIMO KRITERIJAI
3.1. Kokybiniai (60 proc.):
• Agentūros ir projektų vadovo patirtis, kompetencijos bei turimų resursų vertinimas, projektui siūlomos komandos kompetencija ir patirtis.
• Pateiktos užduoties įgyvendinimo kokybė, atitiktis su Šiaulių banko identitetu.
• Agentūros patirtis finansų (pageidautina Bankų) sektoriuje, sėkmingai įgyvendinti viešųjų ryšių projektai.
3.2. Kainos (40 proc.):
• Agentūros įkainių vertinimas (tiek valandiniai įkainiai, tiek projektiniai).
• Pateiktos užduoties finansinio skaičiavimo vertinimas.
3.3. Agentūra sutinka laikytis pilno finansinio ir teisinio teikiamų paslaugų skaidrumo.

4. KRITERIJAI, KURIŲ NEIŠPILDŽIUS, DALYVIS PRIPAŽĮSTAMAS NETINKAMU
4.1. Jeigu pasiūlymas neatitinka konkurso sąlygų.
4.2. Jeigu Dalyvis neturi patirties finansų sektoriuje.
4.3. Jeigu Dalyvis nepateikė visų reikiamų dokumentų pagal konkurso sąlygas arba pateikė klaidingą informaciją ar neišsamią informaciją.
4.4. Jeigu dalyvis pateikė dokumentus vėliau nustatyto termino.

5. KONKURSO EIGA
5.1. Konkursas vykdomas dviem etapais:
I ETAPAS
• I etapo metu Dalyviai atsiunčia prisistatymą, atliktą užduotį ir komercinį pasiūlymą. Dokumentus būtina pateikti iki 2020 m. sausio mėn. 20 d., 8:00 val.
II ETAPAS
• Pirkėjas išanalizuoja I etapo metu pateiktą Dalyvių medžiagą ir pakviečia dvi arba tris agentūras pristatyti užduotį ir komercinį pasiūlymą Šiaulių banko biure, įsikūrusiame adresu: Šeimyniškių g. 1A, Vilnius. Planuojamas susitikimų laikas – 2020 m. sausio mėn. 21-23 dienomis. Konkretus susitikimo laikas bus derinamas su kiekvienu dalyviu atskirai.
• Susitikimo trukmė – iki 2 val.
• Esant poreikiui, gali būti organizuojamas papildomas dar vienas susitikimas su konkurso Dalyviais.
• Pageidautina, kad susitikime dalyvautų komanda, kuri sėkmės atveju, dirbtų su Pirkėju, taip pat pageidautina, kad parengtą medžiagą pristatytų projektų vadovas, kuris būtų paskirtas dirbti su Pirkėju.

6. VYKDOMO KONKURSO UŽDUOTIS
6.1. Dalyvis prisistatyme raštu turi pateikti šią informaciją:
• Agentūros CV: kada įkurta, struktūra, įmonės profilis ir pagrindinės veiklos sritys, agentūros vieta konkurentų kontekste, 5 pagrindiniai konkurentai, klientų skaičius, darbuotojų skaičius.
• Agentūros patirtis: pagrindiniai klientai ir jų rekomendacijos (prašome nurodyti ir jų kontaktus), didžiausi vykdyti projektai, didžiausi vykdyti viešųjų ryšių projektai finansų sektoriuje (jeigu yra – bankų sektoriuje).
• Apie komandą: projektų vadovo ir komandos, kuri dirbtų su Pirkėju, pristatymas - kompetencijos ir patirtis.
• Teikiamos paslaugos: sąrašas bei trumpas pristatymas – kokią vertę jos teikia klientui.
• Projektų vadovo, kuris sėkmės atveju dirbtų su Šiaulių banku, projektai būtų privalumas.
6.2. Komerciniame pasiūlyme teikiama informacija apie įkainius ir teikiamų paslaugų apimtis:
• Dalyvis turi pateikti dokumentą su Dalyvio teikiamų paslaugų mokesčiu, projektų komandos valandiniais įkainiais, projektiniais įkainiais (jeigu tokius yra nusimatęs).
• Dalyvis turi pateikti sąrašą savo teikiamų papildomų paslaugų, kurios neįeina į Konkurso sąlygas, tačiau gali būti Pirkėjui teikiamos už atskirą mokestį (pavyzdžiui, įvaizdinės fotosesijos, kalbos redaktoriaus paslaugos ir pan.).
6.3. Užduoties reikalavimai:
• Įvertinti Šiaulių banko vykdytą išorinę komunikaciją 2019 m. laikotarpiu (neįtraukiant socialinių tinklų komunikacijos).
• Pateikti įžvalgas ir rekomendacijas išorinės Banko komunikacijos gerinimui, pasiekiamų kontaktų didinimui (su komunikacijos kryptimis, konkrečiomis pavyzdinėmis komunikacijai naudotinomis temomis ir kanalais).
• Pagal pateiktas rekomendacijas, pateikti pavyzdinį vieno mėnesio planą su išorinės komunikacijos turinio vienetais, kiekvieno vieneto KPI ir biudžetu.

Esant papildomiems, su šiuo konkursu susijusiems klausimams, prašome tiesiogiai kreiptis į Moniką Rožytę, el. paštu monika.rozyte@sb.lt arba tel. +370 686 79234.

Kilus techniniams Mercell sistemos klausimams, kreiptis į klientų aptarnavimo vadybininkę Ritą Kindurytę. Tel.: +370 655 82875, el. paštas: riki@mercell.com

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00