Dialogkonferanse i forbindelse med mulighet for industrialisering og modulære byggemetoder i forbindelse med bygging av spesialrom, Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR)

Informasjon

29.08.2017 10.19 (GMT+02:00)

Innkjøper

Sykehusbygg HF Sykehusbygg HF
Lillian Slåtsve Lillian Slåtsve
Postboks 6245 Sluppen
7488 Trondheim
Norge
814 630 722

Kort beskrivelse

Tema: Muligheter for industrialisering og modulære byggemetoder i forbindelse med bygging av spesialrom i Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR). Spesialrom i denne forbindelsen er alle rom med spesielle krav til renhet og inneslutning, herunder layout, bygningsmessig utførelse, overflater, ventilasjon og øvrig teknikk.

Helse Møre og Romsdal HF er prosjekteier og byggherre for Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR). Sykehusbygg HF utøver prosjektledelse og byggherrefunksjonen på vegne av Helse Møre og Romsdal.

Denne delen av prosjektet vil primært inngå i akuttsykehuset som skal bygges på Hjelset, men det også bli aktuelt med leveranser til det distriktsmedisinske senteret (DMS) i Kristiansund.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Utlysning dialogkonferanse spesialrom1.pdf 551 KB
Omfang SNR.pptx 42 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00