Dialogkonferanse i forbindelse med mulighet for industrialisering og modulære byggemetoder i forbindelse med bygging av spesialrom, Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR)

Информация о тендерe

29.08.2017 10:19 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Sykehusbygg HF Sykehusbygg HF
Lillian Slåtsve Lillian Slåtsve
Postboks 6245 Sluppen
7488 Trondheim
Норвегия
814 630 722

Информация о тендере

Tema: Muligheter for industrialisering og modulære byggemetoder i forbindelse med bygging av spesialrom i Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR). Spesialrom i denne forbindelsen er alle rom med spesielle krav til renhet og inneslutning, herunder layout, bygningsmessig utførelse, overflater, ventilasjon og øvrig teknikk.

Helse Møre og Romsdal HF er prosjekteier og byggherre for Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR). Sykehusbygg HF utøver prosjektledelse og byggherrefunksjonen på vegne av Helse Møre og Romsdal.

Denne delen av prosjektet vil primært inngå i akuttsykehuset som skal bygges på Hjelset, men det også bli aktuelt med leveranser til det distriktsmedisinske senteret (DMS) i Kristiansund.

Закупочная документация

Название Объем
Utlysning dialogkonferanse spesialrom1.pdf 551 KB
Omfang SNR.pptx 42 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00