EU-udbud af fødevarer til Bornholms Regionskommune

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
(Ikke tilgjengelig)
30.08.2016 09.06 (GMT+02:00)

Innkjøper

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune
Mette Rasch Pedersen Mette Rasch Pedersen
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
26696348

Kort beskrivelse

Bornholms Regionskommune udbyder rammeaftale om leverance af økologiske og konventionelle fødevarer.

Ordregiver benytter i nærværende udbud en ny forenklet udbudsproces og et rammeaftalekoncept, som vil gøre det nemmere for både Ordregiver og Tilbudsgiver, og hvorved der tages hensyn til udsving i sæsonvarer og dagspriser m.v.

Formålet med nærværende udbudsproces er med andre ord at finde den tilbudsgiver, som baseret på de i udbudsmaterialet opstillede mindstekrav vil kunne opfylde ordregivers behov for indkøb af fødevarer til lavest mulige priser.

Bornholms Regionskommune er ved at omlægge til økologi. For Bornholms Regionskommune betyder det, at 60 % af forbruget af fødevarer skal være omlagt til økologi ved udgangen af 2015. Den samlede økologiprocent for Bornholms Regionskommunes køkkener udgør i dag 58 %.

Bornholms Regionskommune besvarer ikke spørgsmål i juleferien, hvilket der er taget højde for og tilbudsperioden er derfor forlænget.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00