EU-udbud af fødevarer til Bornholms Regionskommune

Informacija apie pirkimą

03 - Contract Award Notice
Netaikoma
2016-08-30 10:06 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune
Mette Rasch Pedersen Mette Rasch Pedersen
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danija
26696348

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Bornholms Regionskommune udbyder rammeaftale om leverance af økologiske og konventionelle fødevarer.

Ordregiver benytter i nærværende udbud en ny forenklet udbudsproces og et rammeaftalekoncept, som vil gøre det nemmere for både Ordregiver og Tilbudsgiver, og hvorved der tages hensyn til udsving i sæsonvarer og dagspriser m.v.

Formålet med nærværende udbudsproces er med andre ord at finde den tilbudsgiver, som baseret på de i udbudsmaterialet opstillede mindstekrav vil kunne opfylde ordregivers behov for indkøb af fødevarer til lavest mulige priser.

Bornholms Regionskommune er ved at omlægge til økologi. For Bornholms Regionskommune betyder det, at 60 % af forbruget af fødevarer skal være omlagt til økologi ved udgangen af 2015. Den samlede økologiprocent for Bornholms Regionskommunes køkkener udgør i dag 58 %.

Bornholms Regionskommune besvarer ikke spørgsmål i juleferien, hvilket der er taget højde for og tilbudsperioden er derfor forlænget.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva