Del 2: Tilbudsarbeid i anbudskonkurranser

Er du trygg på hvordan tilbudet ditt skal utformes for å vinne en anbudskonkurranse? Vi gir deg kunnskapen du trenger for å slippe gjennom innkjøpers nåløye.

Hvorfor dette kurset?

En anbudskonkurranse kan være en omfattende affære med mye du skal holde styr på. For deg som ønsker å bli tryggere i dette, har vi på vårt kurs viet en hel dag til tilbudets oppbygning, innleveringen og hvordan dette mottas og evalueres fra innkjøpers side.

Dette er et praktisk rettet kurs, hvor vi tar for oss salgs- og tilbudsarbeid i praksis og hva som skal til for at du lykkes på dette området.

Hvordan kan du dokumentere ulike krav som etterspørres i konkurransegrunnlaget, hvordan kan du som leverandør effektivisere tilbudsprosessen, og hvordan bør dette arbeidet organiseres? Vi gjennomgår utfordringer knyttet til selve tilbudsarbeidet, gir deg eksempler på hvordan du kan organisere og dokumentere besvarelsen din, samt råd slik at du unngår de vanligste feilene.

Du vil også få enda bedre kjennskap til det nye anskaffelsesregelverket.

«Innføringskurs i anbudskonkurranser var svært nyttig, også når man har noen års erfaring med å skrive tilbud i anbudsrunder. Profesjonelt og godt levert!»

Referanse fra tidligere kursdeltaker

Vi holder også følgende kurs:

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00