OFA-Medisinsk forbruksmateriell

Informasjon

Konkurranse med forhandling
03.09.2018 05.51 (GMT+02:00)

Innkjøper

Vest-Agder fylkeskommune Vest-Agder fylkeskommune
Sturle Hamre Sturle Hamre
Postboks 517 Lund
4605 Kristiansand
Norge
960 895 827

Tildelingsinformasjon

Offentlige fellesinnkjøp på Agder, OFA, ønsker å gjennomføre en konkurranse som vil omhandle medisinsk forbruksmateriell med tilhørende leveranse, kvalitative tjenester, rådgivning og opplæring.

For utfyllende informasjon om prosessen så langt viser vi til veiledende kunngjøring, invitasjon til dialog og referat fra dialog. Vi vil i første omgang gjennomføre en kvalifikasjon og utvelgelse av inntil 3 tilbydere. Disse tilbyderne vil bli invitert til å levere et tilbud på de varer og tjenester som konkurransen inneholder. Når tilbudene er mottatt vil det bli gjennomført avklaringer og/eller forhandlingsmøter etter oppdragsgivers ønske. Første trinn vil basere seg på en utvelgelse av inntil 3 tilbydere, jf. anskaffelsesforskriftens § 16 - 2. Det fremkommer eksplisitt i konkurransens KGV-verktøy hva som er kvalifikasjonskrav og hva som er utvelgelseskriterier.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 19-07-2018
Antall mottatte tilbud: 3

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00