Bistand til utvikling av miljøkriteriesett og veiledning på bygg, anlegg og eiendom

Informasjon

29.03.2017 15.24 (GMT+02:00)
28.04.2017 12.00 (GMT+02:00)
Nei
Nei

Innkjøper

DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG IKT DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG IKT
Pirjo Grüner Pirjo Grüner
Grev Wedels plass 9
Postboks 8115 Dep 0032 Oslo

0151 OSLO
Norge
991825827

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Bakgrunn:

Difi ønsker å lage miljøkriterier som kan brukes ved anskaffelse av bygg, og tjenester til bygg. Kriteriene er ment som et verktøy for offentlige oppdragsgivere, slik at de lettere kan stille miljøkrav og -kriterier i sine anskaffelser.

Målinger Difi har gjennomført viser at det er lite bruk av miljøkrav i offentlige bygg, anlegg og eiendom (BAE) anskaffelser. Vi gjennomfører nå en nullpunktsanalyse for BAE, som vil ligge til grunn for å måle videre utvikling.

Innholdet til bistanden:

I løpet av 2017 vil Difi utvikle miljøkriteriesett for bygg. Difi vil selv lede arbeidet med kriterieutviklingen, men det er behov for miljøfaglig bistand på området og bistand til å gjennomføre prosessen. Difi vil selv lede arbeidet med kriterieutviklingen, men det er behov for miljøfaglig bistand, bistand til livssyklusvurderinger og beregninger samt bistand til å gjennomføre prosessen

Hovedtyngden av behov for bistand fra konsulenter til første kriteriesett vil være i juni, august, september og oktober. Det vil si at vi antar en 30- 50% stilling i juni, og 70-100% stilling i august, september og oktober.

Det kan være aktuelt å lage kriteriesett for følgende områder:

  • Bygg- og eiendomsforvaltning, drift og vedlikehold
  • Prosjektering av offentlige bygg

  • Utførelse av offentlige bygg

Opsjon:

Bistand til utvikling av flere miljøkriteriesett innen bygg, anlegg og eiendom. Bistand til utvikling av annen veiledning på grønne anskaffelser innen bygg, anlegg og eiendom.

Økonomisk ramme inkl. opsjon:

500 000 NOK eks. opsjon og 1 500 000 NOK inkl. opsjon.

 

Systemgenererte filer/Dynamiske dokumenter (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00