Fyrverkeri

Informasjon

01 - Veiledende kunngjøring
13.12.2016 08.42 (GMT+01:00)

Innkjøper

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Lin Helliesen Lin Helliesen
Olav Kyrresgt 19
4005 STAVANGER
Norge
964965226

Kort beskrivelse

OM KONTRAKTEN
Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå kontrakt om levering av fyrverkeri til nyttårsaften 2017/2018 og 2018/2019, med opsjon på ytterligere 1+ 1 år. Oppdragsgiver ønsker at alle generasjoner i byen kan samles til felles fyrverkeri i de respektive bydeler ved inngangen til et nytt år.

ETISK HANDEL
Rammeavtalen skal blant annet gi Oppdragsgiver størst mulig sikkerhet for at varer som leveres under denne avtalen er produsert under etisk forsvarlige forhold, omtalt som etisk handel. Etisk handel er det arbeidet bedrifter gjør for å bidra til at varer de kjøper inn er laget i tråd med produksjonslandets egen lovgivning og i overensstemmelse med internasjonalt anerkjente standarder for arbeidsforhold og miljøhensyn. Etiske krav beskriver minstestandarder for disse områdene. For å oppnå dette vil Oppdragsgiver anvende etiske krav som kontraktsvilkår, se vedlagt. I tillegg vil det oppstilles kvalifikasjonskrav knyttet til etisk handel, også vedlagt. Det tas forbehold om endringer i disse krav i ordinær kunngjøring.

DIALOG MED LEVERANDØRENE
Oppdragsgiver ønsker i denne fasen dialog med potensielle tilbydere for et mest mulig konkurransedyktig konkurransegrunnlag, og oppfordrer derfor disse leverandørene til å sende skriftlige innspill til forhold som Oppdragsgiver bør ivareta i dette. Blant annet ønsker vi innspill til hvordan vi best mulig kan ta miljøhensyn. Leverandørene kan også ta kontakt for å avtale 1:1-møte med Oppdragsgiver for å fremlegge innspill (merk at dette ikke skal ha form av salgsmøter, men skal være en mulighet for å fremlegge informasjon som skaper best mulig konkurranse for alle interesserte tilbydere).

Alle henvendelser til Oppdragsgiver bes sendt via kommunikasjonsmodulen i Mercell.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00