Rammeavtale for bedriftshelsetjeneste (BHT)

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
(Ikke tilgjengelig)
16.08.2016 12.35 (GMT+02:00)

Innkjøper

Drammen Kommune Drammen Kommune
Miriam Undebakke Miriam Undebakke
Engene 1
3008 DRAMMEN
Norge
939214895

Kort beskrivelse

Oppdragsgiverne ønsker å inngå avtale om bedriftshelsetjeneste i henhold til Forskrift om arbeidsgivers bruk av godkjent bedriftshelsetjeneste FOR-2009-09-10-1173.

Formålet med anskaffelse av BHT er å ivareta arbeidsgivers lovpålagte forpliktelser i henhold til Arbeidsmiljølovens § 3-3 med tilhørende forskrifter, samt å legge til rette for sunne og trygge arbeidsforhold. Tjenesten skal omfatte alle ansatte i både Drammen og Svelvik kommune.

Det er et mål at oppdragsgiverne selv er i stand til å løse arbeidsmiljøutfordringene og ivareta arbeidsgivers plikter i henhold til Arbeidsmiljølovens § 1-1. Den enkelte virksomhet, kommunalt foretak og interkommunale samarbeid (§27) er ansvarlig for et fullt forsvarlig arbeidsmiljø i egen enhet. Dette innebærer at enhetene skal gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyse, utarbeide handlingsplaner og sette mål for sitt HMS - arbeid. Kommunene skal være en attraktiv, inkluderende og helsefremmende arbeidsplass. Drammen og Svelvik kommune har undertegnet IA - avtale for perioden.

BHT – leverandøren er en naturlig samarbeidspartner i dette arbeidet. BHT skal gi rådgivning, veiledning og bistand til ledere, verneombud og HMS - grupper innen Helse, Miljø og Sikkerhet. BHT sitt hovedfokus skal være rettet mot det forebyggende HMS – arbeidet.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00