Kurs voksenopplæringen i Tromsø kommune

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
04.09.2015 14.10 (GMT+02:00)
16.10.2015 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Stig Arve Nordby Stig Arve Nordby
Rådhusgata 2
9008 TROMSØ
Norge
940101808

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Utlysningen gjelder kjøp av tjenesten språkpraksis som skal inngå som tiltak i norskopplæringa for innvandre og flyktninger i Tromsø kommune. 

Norskopplæringa for innvandere og flyktninger i Tromsø kommune

I henhold til lov om introduksjonsordning og norskopplæring for nyankomne innvandrere § 3, skal kommunen sørge for introduksjonsprogram til nyankomne innvandrere som er bosatt i kommunen.

Introduksjonsprogrammet skal minst inneholde norskopplæring, samfunnskunnskap og tiltak som forbereder til videre opplæring eller tilknytning til yrkeslivet.  Tromsø kommunes delegasjonsreglement gir Voksenopplæringa i kommunen ansvar for opplæring i norsk og samfunnskunnskap.  Språkpraksis på en arbeidsplass inngår som en del av norskopplæringa for personer som omfattes av introduksjonsprogrammet. Deltakere kombinerer norskundervisning på skole og språkpraksis på arbeidsplass i den perioden som er designet til denne kombinasjonen.

Språkpraksis skal gi deltakere mulighet til å utøve og utvikle norsk språk i en virkelig arbeidssituasjon, herunder lære formelle og uformelle koder i arbeidslivet og som arbeidskollega.  Språkpraksis skal være meningsfull med hensyn til videre språkutvikling og skal følge deltakeres individuelle plan En språkpraksisplass må ligge så nært som mulig  opp til den enkelte deltakers individuelle plan. Alternativet er en språkpraksisplass innenfor samme sektor.

Systemgenererte filer/Dynamiske dokumenter (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00